Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
suadiye...
Bugün hayatımda ilk defa suadiye otelinin tam karşısında ki küçük teknelerin bağlandığı yerde bir olta atayım dedim.Kalktım saat 18:00 gibi gittim baktım güneşlenen insanlar var bayanlar falan onları rahatsız etmemek için ağaçların altında oturdum 1 saat kadar baktım kalktılar ve bismillah diyip oltamı hazırladım.Fakat suya baktım burada işimiz zor dedim çünki çok sığ ve kayalık neyse 10 lu çaparı ve takribi en fazla 20 gr kurşunu taktım ve salladım çektim Smile kalmış 3 çapari çünki takıldı.onu çıkarttım taktım zargana topunu 1-2-3 atış derken top uçtu gitti Smile) dedim oğuz sana burdan hayır yok gene en iyi yol bildiğin yol hesabı buraya daha gelme git çubukluya ne işin var burada Smile) toparlandım ve eve geldim.
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
iyi olmuşSiyirdim yani tecrübe olmuş demek istedimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
evet abi buda bir tecrube
aynı yerde 20 gram kurşunu atıp makineyi kapatıp hemen çekerek 10 ar 10 ar çektik ama gerçekten zor yer çok sığ.
Bul
LeVrEkCi yazdı:aynı yerde 20 gram kurşunu atıp makineyi kapatıp hemen çekerek 10 ar 10 ar çektik ama gerçekten zor yer çok sığ.

nihat abi zaten bende beklemedim ama biraz daha hızlı olmam lazımmış sanırım.Ama giderken yan tarafıma biri daha geldi ayak üstü konuştuk istavrit bitti zargana ya atıyoruz genelde dedi zargana yapıyormuş orası şuan
Hayırlısı olsun be abi, tecrübe olmuş en azından. AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
oguzcanagca yazdı:evet abi buda bir tecrube
Tecrübe tecrübedirGulumseyeni av yeni avlakta bol şanslar Oğuzcan.
Bornova - izmir
Bul
teşekkürler ama sanırım oraya artık sadece zargana için giderim diğer tüm zaman çubuklu geneGulumseGulumseGulumse
bu gün taban eti demekki, nasip işi bu hergün olmuyor
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Balıksız dönmene üzüldüm abi yine de tecrübe olmuş. Bundan sonraki avların için rasgele
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  suadiye açıkları 3 Tropheus 25 3,749 22-06-2009, 03:31
Son Yorum: thunderbolt
  27 eylul Adalar-Suadiye av raporu mert33 18 2,994 01-10-2007, 23:24
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: