10-08-2012, 23:54
(Son Düzenleme: 11-08-2012, 00:57, Düzenleyen: araphüso26.)
YER:Resimlerden tanıyanlar bilsin….
YEMLER:Hamur,Mısır,Yemlik balık(gümüş)
OLTALAR:Klasik göl kamışları
İĞNELER. Canella 1535 1/0-2/0 Owner 50116 1/0
resimler cep telefonu ile çekildi.. tarih yok özür dilerim...
[SIZE="4"]orhan baba yasakları hiç sevmem[/SIZE]
senelik izinde olmamızı fırsat bilerek ramazan olmasına rağmen.uzun ,ahmet abi ve ben 9.9.2012 saat 13,30 a sazan meramız yola çıktık.1 saat yolculuktan sonra gölete vardık.gölette bizden başka balıkçı yoktu.avlanması çok zor olan ,küçük sazan çapaklarından büyüklerine sıra gelmeyen çalılık yosunluk fakat balıklarının çok yakışıklığı olduğu hatta geçen sene yine ramazan ayında uzunla beraber giderek rapor yazdığımız gölet.oltaları suyla buluşturduk makaralı olta kullanılmaycak bir yer.oltalar şamandıralı göl kamışlarından oluşmakta yerleri ayarladık 10m yere 3 kişi zar zor sığdık.yemledik vuruş bekliyoruz derken uzunumun kamış zızz sesiyle suya girdi.ahmet balığı gezdiriyor limitlerde bir balık hadi ağaçlara sardırma falan derken kıyıya gelince kaçtı. bir kaç saat sonra yine uzunun olta yine balık galip
hava kararmasına yakın yine uzunumun olta balıklar 3-bizim ekip-0
iftar vakti yaklaştı yemekeleri hazırladık oruçlarımızı bozduk karnımızı doyurduk cigara çay keyfi bir başka
oltalar boş durmuyor250-300 gr çapaklar1/0-2/0 iğneleri sinek iğnesi gibi yutuyor.salınan balığın sayısınıben 100 adet diyeyim siz 200
sahura kadar oturduk desem yalan olmaz sahuru yaptık yine olta başındayız beklemedeyiz.. saat 7.45 civarı benim 7m lineaffe göl kamışı yarıya kadar suyun içinde hemen kamışı tutuyorum fakat balık felaket bastırıyor kepçeyide almamışız ahmete diyorum uzun vallahi iri kepçede yok
uzun acele etme ağaçlara girmesine izin verme diyor.balık kah yükleniyor kamış yarıya kadar suyun içinde bir bakıyoruz balık yüzyde derken balığı yukarı aldım.uzunum bana yaklaştır acele etme diyor yavaş yavaş geri çıkıyorum ahmet uzanıyor balığı gözlerinden yakalayıp bir çırpıda kenara alıyor.balık ilk bakışta epeyce iri geldi.uzun fakat ince bir sazan o sevinç içindeyken uzun ilk pozu veriyor. ilk resim uzunuma gelsin hemde kocaman teşekkürlerimle
saat 15 e kadar uğraşmamıza rağmen başka kayda değer balık yok.bu arada fotoğraf çekmeyi uzun pek anlamasada ben başka raporlardan öğrendim. nasılmı en son resimdeki hacı anamın elindeki sazanla benim elimdeki sazan aynı
sazan 67 cm tam 3 kg
YEMLER:Hamur,Mısır,Yemlik balık(gümüş)
OLTALAR:Klasik göl kamışları
İĞNELER. Canella 1535 1/0-2/0 Owner 50116 1/0
resimler cep telefonu ile çekildi.. tarih yok özür dilerim...
[SIZE="4"]orhan baba yasakları hiç sevmem[/SIZE]
senelik izinde olmamızı fırsat bilerek ramazan olmasına rağmen.uzun ,ahmet abi ve ben 9.9.2012 saat 13,30 a sazan meramız yola çıktık.1 saat yolculuktan sonra gölete vardık.gölette bizden başka balıkçı yoktu.avlanması çok zor olan ,küçük sazan çapaklarından büyüklerine sıra gelmeyen çalılık yosunluk fakat balıklarının çok yakışıklığı olduğu hatta geçen sene yine ramazan ayında uzunla beraber giderek rapor yazdığımız gölet.oltaları suyla buluşturduk makaralı olta kullanılmaycak bir yer.oltalar şamandıralı göl kamışlarından oluşmakta yerleri ayarladık 10m yere 3 kişi zar zor sığdık.yemledik vuruş bekliyoruz derken uzunumun kamış zızz sesiyle suya girdi.ahmet balığı gezdiriyor limitlerde bir balık hadi ağaçlara sardırma falan derken kıyıya gelince kaçtı. bir kaç saat sonra yine uzunun olta yine balık galip

iftar vakti yaklaştı yemekeleri hazırladık oruçlarımızı bozduk karnımızı doyurduk cigara çay keyfi bir başka

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]