Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şakayla karışık;
2012 şubat ayında çocukluk arkadaşım Yakup, abisi (Ali abi) ben sohbet ederken şakayla karışık Makedonyaya gitme teklifinde bulundular. Debar şehri yakınlarında bulunan Ohri gölü ve Debar gölünde 20, 25, 30 kg civarlarında aynalı sazan ve alabalık ile bir çok türde balık bulunduklarından söz edilince iyice gaza geldik. Mart ayında uçak biletlerimizi aldık, Mayıs ayında bizi orada ağırlayacak olan ve tatilini ailesi ile Türkiyede (Bartın, İnkumu) geçiren Harun Tale isimli arkadaşla tanıştım. Aracı ile gelen Harun ile 9 tane makaralı olta, yem, dipçik, kepçe, balıkta kullandığımız açılır koltuk, misina, iğne, çeşitli ebatlarda kaşık, rapala, şamandıra vs. anlayacağınız tüm malzemeleri Harunun aracı ile gönderdik. 7 ay sayarken kaldı 10 günümüz. 26 Ağustos pazar akşamı 19.15 hareket 16 Eylül pazar sabah 09,00 dönüş olmak üzere 21 günlük kamp için geri sayım başladı. Amaç tamamen amatör balıkçılık, bol miktarda balık tutma ve çok fazla yaşayamadığımız doğaya geri salma zevkini yaşamak istiyoruz. Ayrıca ilk defa yurt dışına çıkma, ilk defa uçağa binme düşüncesi kalp atışlarımı hızlandırsada, yuvadan uzak olmak, sizlerden uzak olmak ta ayrı bir hüzün olacağı gerçek. Herkezi özlemle, saygıyla selamlıyorum. Görüşmek üzere.
Bul
rakamlar çok uçuk muratcım.30 kilo sazanmı olurmuş.müthiş bir deneyim olacağı kesin.heyecanını anlıyorum.kazasız-belasız git gel inşallah.şansın bol iğnen keskin olsun kardeşim.Gulumse
Bul
hadi muratım çok büyük trofeler bekliyoruz özletme kendini harikasın..kazasız belasız gidip gelmen dileklerimleAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abi iyi tatiller insallah dedikleri baliklardan bol bol tutarsin guzel bir ortam gerceklestiri keyif alirsinizAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
yycolak yazdı:rakamlar çok uçuk muratcım.30 kilo sazanmı olurmuş.müthiş bir deneyim olacağı kesin.heyecanını anlıyorum.kazasız-belasız git gel inşallah.şansın bol iğnen keskin olsun kardeşim.Gulumse
Temennilerin için teşekkürler abim, saygılar.
araphüso26 yazdı:hadi muratım çok büyük trofeler bekliyoruz özletme kendini harikasın..kazasız belasız gidip gelmen dileklerimleAlkisAlkis
Hüseyinim senin gibi bir resmimiz olsun yeter.
monawar yazdı:abi iyi tatiller insallah dedikleri baliklardan bol bol tutarsin guzel bir ortam gerceklestiri keyif alirsinizAlkis
Teşekkürler Ali kardeş, sizlerede şimdiden iyi tatiller.
Bul
murat abi insanın hayatında her zaman yakalayamadığı bir fırsat gerçekten,çok güzel bir macera olacağı belli,orada bol bol yakala bıraklı trofe avlarınız olur inşallah,bol anılı bol fotolu güzel bir macera olması dileklerimle.allaha emanet abicim,kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
İyi tatiler Murat abi inşallah kazasız belasız, bol balıklı, istediğiniz gibi bir tatil olur. Resimlerinizi bekliyoruz.Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
İyi tatiller murat. Balık aşkı başka birşey. Uzun ve güzel bir kamp olacak inşallah senin adına. Kazasız belasız gidip dönesiniz. Büyük trofelerin resimlerini mutlaka çekip siteye ekleki bizimde gözümüz güönlümüz açılsın.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
iyi tatiller bol şanslar inşallah bizede keyifle izlemek nasip olur inşallah.
Bul
murat abi iyi tatiller şimdiden bol foto bekliyoruz Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi