Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sualtı Çekimlerim 1 - 2012 Marmara Adası
Merhabalar..

Bu yaz sualtında fazla foto ve video çekemediğim için dün bolca dalış yaptım ve elimden geldiğince foto ve video çekerek sualtı güzelliklerini ve balıkları görüntülemeye çalıştım.. çok fazla şey yazmadan sizleri bu kareler ile başbaşa bırakmak istiyorum.. iyi seyirler..

bu arada ilk resim biraz gizemli.. resmi çektikten sonra görüntülerken eşim bir detayı farketti.. bakalım siz resimdeki yüzü ve derin bakışları farkedebilecek misiniz.. kesinlikle en ufak bir oynama yoktur, tamamen doğal, çekildiği gibi yüklenmiştir..

Önce videolar..

[YOUTUBE]EcqCLJgUvYs[/YOUTUBE]

Bunlar da fotolar..

[Resim: cbqh6.jpg]
[Resim: cbqj1.jpg]
[Resim: cbqjz.jpg]
[Resim: cbql9.jpg]
[Resim: cbqmf.jpg]
[Resim: cbqnj.jpg]
[Resim: cbqp8.jpg]
[Resim: cbqpz.jpg]
[Resim: cbqrt.jpg]
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Video ve resimlerin devamı..

[YOUTUBE]AA4sSFH5WSQ[/YOUTUBE]

[Resim: cbqsg.jpg]
[Resim: cbqsx.jpg]
[Resim: cbqtm.jpg]
[Resim: cbqu4.jpg]
[Resim: cbqvy.jpg]
[Resim: cbqwn.jpg]
[Resim: cbqxg.jpg]
[Resim: cbqxu.jpg]
[Resim: cbqyr.jpg]
Bul
Eline emeğine sağlık berkan hastasıyım böyle manzaraların resimler süper olmuş.Alkis Yanlız video bende açılmıyor.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Denizin altı üstünden güzel muhteşem bir manzara. Eskiden daldığım zamanlar kendimden geçiyordum bu manzaraları seyrederken.Gulumse
Bul
Ellerine sağlık Berkan,marmara denizinde bu güzelliklerin olmasıda ayrı keyif veriyorAlkisilk resimdeki yüz silüetinide iyi yakalamışsınAlkis
Bornova - izmir
Bul
2 konuyu birleştirdim berkan,
bendede birsürü video ve resim birikti fakat makineyi yazlıkta bıraktıgım için siteye yllıyamıyorum gelince yollarım.güzel görüntüler,taşekkürler.Alkis
Bul
Videoda bir sorun var,bendede görülmüyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
HAŞİM77 yazdı:Eline emeğine sağlık berkan hastasıyım böyle manzaraların resimler süper olmuş.Alkis Yanlız video bende açılmıyor.Gulumse
Denizin altı üstünden güzel muhteşem bir manzara. Eskiden daldığım zamanlar kendimden geçiyordum bu manzaraları seyrederken.Gulumse
Haşim abi sağol, ben de bayılıyorum sualtına, perşembe günü 4 günlüğüne yine gidiyorum, inşallah yeni güzel kareler yakalarım Smile
orhanekmekci yazdı:Ellerine sağlık Berkan,marmara denizinde bu güzelliklerin olmasıda ayrı keyif veriyorAlkisilk resimdeki yüz silüetinide iyi yakalamışsınAlkis
Sağol Orhan abi, aslında o yüzü resimlere bakarken sonradan farkettik, yani aslında o beni yakaladı Big Grin
LeVrEkCi yazdı:2 konuyu birleştirdim berkan,
bendede birsürü video ve resim birikti fakat makineyi yazlıkta bıraktıgım için siteye yllıyamıyorum gelince yollarım.güzel görüntüler,taşekkürler.Alkis
Sağol Nihat, sistem bu kadar görüntüyü tek konuya koymama izin vermediği için ikiye bölmüştüm.. daha çok resim ve video var.. ilerleyen günlerde paylaşırım onları da.. senin de görüntülerini merakla bekliyor olacağım Smile
Bul
Videolar düzeltilmiştir, iyi seyirler.. Seerf
Bul
HAŞİM77 yazdı:Eline emeğine sağlık berkan hastasıyım böyle manzaraların resimler süper olmuş.Alkis Yanlız video bende açılmıyor.Gulumse

İlk video açıldı izledim tekrar teşekkürler.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/09/2012 marmara zipkin avi BALIK and OZAN 23 4,307 28-09-2012, 22:10
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi