Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamil Esen ve Recep Karakaşla Aliağa avı
Merhaba arkadaşlar Pazar günü kahvede çay içerken arkadaşım ve üyemiz olan Recep kardeşime balığa gidelim dedim bugün pazar yarın haftaiçi akşama kimse olmaz dedim tamam gidelim dedi aklıma Kamil Esen (yalnız balıkçı) abim geldi aradım onlar başka meraya gidecez dedi tamam dedim abi ve saat 19:00 da çıktık 20:15 te meraya vardık Recep hemen bir olta attı ve 2 dakika sonra Levreği çekti sonra 22:30 gibi paşa çipurayı yakaladı balık tahminim 750 gr civarı sonrra arkasından mırmır geldi Kamil abi aradı ve bizim mera iyi dedim 30 dakika sonra yanımızda bulduk Kamil abi ve Güngör abimi sabaha kadar attık Kamil abi Lidaki aldı sonra kayda değer bişey çıkmayınca eve döndük Daha bolları sizinle olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Paşa iyiymiş maşallah,şansınıza arkası gelmemiş.yem olarak ne kullandınız Cihan.Birdaki avınızda daha bollarına inşallah,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Paşa iyiymiş maşallah,şansınıza arkası gelmemiş.yem olarak ne kullandınız Cihan.Birdaki avınızda daha bollarına inşallah,afiyetleSeerf

teşekkürler Orhan abi mamun kullandık
Bul
Cihan Deniz yazdı:teşekkürler Orhan abi mamun kullandık
Mamun iyi yemde haramiler rahat bırakmıyorlarHadiordanyengeç,madya'da kullan şansını dahada artırırsın CihanGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Mamun iyi yemde haramiler rahat bırakmıyorlarHadiordanyengeç,madya'da kullan şansını dahada artırırsın CihanGulumserasgele.

abi gece onlara vurmuyor balıklar
Bul
bereketli olsun kardeşim.yine keyifli bir av olmuş.Alkis
Bul
Cihan Deniz yazdı:abi gece onlara vurmuyor balıklar
Bu yemler için ayrı olta at ve bekle,mamunu diğer balıklar rahat bırakmadığından heyacan oluyorHappydiğer yemlere balık arada uğrar oda yeterSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu yemler için ayrı olta at ve bekle,mamunu diğer balıklar rahat bırakmadığından heyacan oluyorHappydiğer yemlere balık arada uğrar oda yeterSeerf

Orhan abi ilk gittiğim avda deneyeceğim
Bul
yycolak yazdı:bereketli olsun kardeşim.yine keyifli bir av olmuş.Alkis

Teşekkürler Yalçın abi
Bul
Tebrikler Cihan. Meraya bayıldım 1 ay sonra gidelim oraya.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aliağa avım.. yalnız balıkçı 16 2,863 10-11-2013, 10:30
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi