geçen hafta oğlum için yer bulma derdi falan derken bu haftada kayıt işlemleri için yalovadaydım.şükür onuda hallettik.tatarım sayesinde belki 2 gün sürecek işler 1 saatte halloldu..öencelikle bizlere evini açan tatarıma ,saygıdeğer eşine kısacası TUNA ailesine çok teşekkürlerimizi sunarız.ailecek minnetarız sağolsun var olsunlar.rağbet üst seviyedeydi.bahçeyi,deniz kenarlarını kısacası yalovayı gezdik ailecek.ERDEN ailesi sayesinde kısa bir tatil yaptık.Mehmet abimin işleri olmasına rağmen sağolsun bizleri hiç boş bırakmadı,Haşim ailesi ile ziyaretimize geldi.haşimde evine davet etti fakat onları ziyarete gidemedik.inşallah birdahaki sefere rahatsızlık veririz inanılmaz bir rağbet vardı hepsine çok teşekkür ederim haklarını ödeyemem bir kaç resim ben ekleyeyim sonrası yalova team de
Öncelikle oğlumuz Anıla başarılarının devamını dilerimYalava team'a başta Tuna ailesi olmak üzeri mısafirpeverliğinden dolayı teşekkürlerfotoların devamını bekleyeceğim
yalova team e misafirperverliğinden dolayı teşekkürler.çok güzel bir yardımlaşma olmuş,kardeşimizede allah zihin açıklığı versin.tez zamanda mezuniyetini de görürüz inşallah.
seviyorum bu dayanışmayı.hele yalovalılar ellerinden gelenin fazlasını yapma gayretindeler.helal olsun.arabım oğlunun diploma töreninide böyle heyecanla yaşarsın inşallah.hayırlısı olsun,huzurla başarıyla otursun .
Harika bir birliktelik daha sergilediniz en çokta hoşuma giden foto kardeşimizin haklı gururu olarak üniversitenin önünde verdigi poz harika olmuş inşallah mezuniyetinide görmek nasip olur başarılar kardeşim....
Erden,Haşim,Mehmet abi,Erol abi kısaca yalova ekibi her zaman dostluk ve misafirperverliğini göstermiştir.burdaki arkadaşlarımı çok ama çok seviyorum.
sağolsunlar,var olsunlar.
arabım sana ve oğlana allah kolaylık versin.okulu hayırlı olsun.