Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üsküdarda Balığa Çıkanlar ?
Üsküdar Şemsipaşadayım gelecek arkadaş varsa beklerim üsküdar çevresindede davet eden kişiler olursa gelebilirim teşekkürlerGulumse
Bul
34lonely yazdı:Üsküdar Şemsipaşadayım gelecek arkadaş varsa beklerim üsküdar çevresindede davet eden kişiler olursa gelebilirim teşekkürlerGulumse

hoş geldin sefacım.Alkis
Bul
34lonely yazdı:Üsküdar Şemsipaşadayım gelecek arkadaş varsa beklerim üsküdar çevresindede davet eden kişiler olursa gelebilirim teşekkürlerGulumse

Sefa merhaba,
Şemsipaşa (radarın orası) çok zor bir mera.. yüksek akıntıda tutunmak ve balığı almak gerçekten maharet ister, dibe takmamak için zamanlama ve bölge tecrübesi çok önemli.. çok rapala kaptırdım oraya.. rastgelsin inşallah güzel avlar yaparsın..
Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Sefa merhaba,
Şemsipaşa (radarın orası) çok zor bir mera.. yüksek akıntıda tutunmak ve balığı almak gerçekten maharet ister, dibe takmamak için zamanlama ve bölge tecrübesi çok önemli.. çok rapala kaptırdım oraya.. rastgelsin inşallah güzel avlar yaparsın..
Seerf

çok haklısın balık tutmayı orda öğrendiğimden avantaj oldu benim içinGulumse ordaki abilerle falan ortam olunca farklı yerler denemedim hiç ama eğer daha iyi av veren yerler önerirsen çevresinde gidip denerim Smile
Bul
SEFA aramiza hosgeldin rastgele...
Bul
sağolun Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buyukcekmecede baliga cikan varmi monawar 5 2,021 20-07-2012, 10:57
Son Yorum: monawar
  Bebek,Emirgan,Kalender taraflarında balığa çıkan arkadaşlara hkenan23 8 2,669 18-12-2008, 10:18
Son Yorum: fish or die
  BURSA EKİBİNE DUYRULUR! Balığa Çıkıyoruz alien13 12 3,437 15-09-2007, 14:38
Son Yorum: ANTALYALI07
  bu akşam bizim bu taraflarda balığa çıkacak varmı?? instinct 18 3,426 28-08-2007, 11:58
Son Yorum: instinct
  hafta sonu balığa çıkacaklara mudanya 9 2,261 24-07-2007, 13:14
Son Yorum: mudanya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: