Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Belgesel tadinda
Merhaba dostlar..

Malumunuz daha önce açtığım bazı konularda sualtında yakaladığım bazı görüntüleri sizlerle paylaşmıştım.. artık neredeyse konulu görüntüler çekmeye başladım.. tatilim sırasında Marmara Adasında bir mırmırın bir kum yengeci ile olan mücadelesini, aynı kum yengecinin bir kum midyesi ile mücadelesini ve son olarak da bir vatosu evet bir vatosun sudaki o muhteşem süzülerek yüzüşünü de kaydetmeyi başardım.. eh artık NatGeo'dan teklif bekliyorum Siyirdim
Hepinize iyi seyirler, umarım beğenirsiniz..

[YOUTUBE]_TUGPv3Wpyc[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]xpBakCKeieE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]6ESbDgZZtNM[/YOUTUBE]
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Teşekkürler Berkan sen bu işi çözdün, güzel görüntüler.AlkisAlkis Eline koluna sağlık.AffetSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Çok sağol Hamit abi, seneye kendimi aşmaya kararlıyım Seerf
Bul
abi eline saglik cok guzel goruntuler yakalamissin yengec elini vermis kolunu kaptirmis sanki midyeyeHappy
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:abi eline saglik cok guzel goruntuler yakalamissin yengec elini vermis kolunu kaptirmis sanki midyeyeHappy

Sağol Ali Gulumse
Bana da öyle geldi Siyirdim
Bul
Yengeç ellini kaptırmışHappykeyifle izledim videolarınıAlkisellerine sağlık.
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Berkan abi AlkisAlkis yakıında belgesel teklifleri gelirse şaşırma Gulumse cidden güzel resimler ve videolar çekiyorsun. Her paylaşımını merakla bekliyorum. Teşekkürler.Seerf
Sazanları özledim...
Bul
Bu güzel görüntüler icin tesekkürler...Harika bir manzara. dogal hayatlarinda izlemek daha heyecan verici..
Bul
orhanekmekci yazdı:Yengeç ellini kaptırmışHappykeyifle izledim videolarınıAlkisellerine sağlık.
Eee ava giden avlanır abi Siyirdim teşekkürker..
rusan yazdı:Tebrikler Berkan abi AlkisAlkis yakıında belgesel teklifleri gelirse şaşırma Gulumse cidden güzel resimler ve videolar çekiyorsun. Her paylaşımını merakla bekliyorum. Teşekkürler.Seerf
Sağol Ruşan, bu benim geçen sene başladığım ve bu sene de geliştirmeye çalıştığım bir hobim ve sizler tarafından beğenilmesi beni mutlu ediyor Gulumse
bill74 yazdı:Bu güzel görüntüler icin tesekkürler...Harika bir manzara. dogal hayatlarinda izlemek daha heyecan verici..
Güzel yorum için çok teşekkürler, bence de heyecan verici Gulumse
Bul
Berkan çok çok keyifli olmuş Konu başlığını hak eden bir paylaşımAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: