Selamlar hepinize. Tekirdağ'dan hepinize iyi forumlar ve rastgele.Yazları Kuşadası'nda avlanıyorum ( dededen babaya babadan bana geçen bir güzel hastalık )bekarken değilde evlendikten sonra oluşan hastalık nedense burada da balığa gitmeye karar verdik arkadaşlarla ve dün Marmaraereğlisi'ne doğru 2. avımıza gittik.İlkinde yaşadığımız hüsrandan sonra açıkçası çokta umutlu değildim ama dünkü boru kurdu kullandığımız avdan 4 adet eşkina ( enbüyüğü 30 cm ) 26 tane de mırmırla döndük.Güzel oldu bu seferki.
teşekkürler güzel dilekleriniz için.Doğanın değerini bilen herkese iyi avlar diliyorum bende.
Gece arkadaşlarla paylaştık balıkları benimkileri hanım dondurucuya atmış yarın fırsatım olursa eşkinayı çekerim özellikle.Boru kurdu sürekli tercih ettiğim bir yem ama bulunduğum yerde kurda her zaman ulaşmak mümkün olmuyor bakalım ne kadar devam edebileceğiz.Marmarada ne kadar daha yada hangi aya kadar avlanabilirim acaba kıyıdan ?
bigbossares yazdı:teşekkürler güzel dilekleriniz için.Doğanın değerini bilen herkese iyi avlar diliyorum bende.
Gece arkadaşlarla paylaştık balıkları benimkileri hanım dondurucuya atmış yarın fırsatım olursa eşkinayı çekerim özellikle.Boru kurdu sürekli tercih ettiğim bir yem ama bulunduğum yerde kurda her zaman ulaşmak mümkün olmuyor bakalım ne kadar devam edebileceğiz.Marmarada ne kadar daha yada [SIZE="4"]hang[/SIZE]i [SIZE="4"]aya kadar avlanabilirim acaba kıyıdan[/SIZE] ?
levrekci(Nihat)aynı zamanda admin'in avlak bölgesi M.Ereğlisi yarın bilgi verir