Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merhaba rastgele
Selamlar hepinize. Tekirdağ'dan hepinize iyi forumlar ve rastgele.Yazları Kuşadası'nda avlanıyorum ( dededen babaya babadan bana geçen bir güzel hastalık )bekarken değilde evlendikten sonra oluşan hastalık nedenseSmile burada da balığa gitmeye karar verdik arkadaşlarla ve dün Marmaraereğlisi'ne doğru 2. avımıza gittik.İlkinde yaşadığımız hüsrandan sonra açıkçası çokta umutlu değildim ama dünkü boru kurdu kullandığımız avdan 4 adet eşkina ( enbüyüğü 30 cm ) 26 tane de mırmırla döndük.Güzel oldu bu seferki.Alkis
Bul
erkan hosgeldin masallah raporla beraber tanisma olmusAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Erkan oncelikle ailemize hosgeldinSeerf

iyi paylasimlar
guzel av olmus..
bir konu acip..eger foto cektiysen ..fotolar ile paylassan daha da guzel olur....
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Hoşgeldin ErkanAlkisBereketin daim olsun rasgeleSeerf
Aramıza hoşgeldin Erkan,katılımının ve paylaşımının devamlı olması dileğimle.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
teşekkürler güzel dilekleriniz için.Doğanın değerini bilen herkese iyi avlar diliyorum bende.
Gece arkadaşlarla paylaştık balıkları benimkileri hanım dondurucuya atmış yarın fırsatım olursa eşkinayı çekerim özellikle.Boru kurdu sürekli tercih ettiğim bir yem ama bulunduğum yerde kurda her zaman ulaşmak mümkün olmuyor bakalım ne kadar devam edebileceğiz.Marmarada ne kadar daha yada hangi aya kadar avlanabilirim acaba kıyıdan ?
Bul
Erkan hoş geldin.AlkisAlkis Bir geldin pir geldin. Bol balıklı avlar.Affet

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
resimleri çekmeye çalıştım ama dondurucuda oldukları için solmuş biraz renkleri yavruların Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
sitemize hoş geldin.iyi paylaşımlar.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bigbossares yazdı:teşekkürler güzel dilekleriniz için.Doğanın değerini bilen herkese iyi avlar diliyorum bende.
Gece arkadaşlarla paylaştık balıkları benimkileri hanım dondurucuya atmış yarın fırsatım olursa eşkinayı çekerim özellikle.Boru kurdu sürekli tercih ettiğim bir yem ama bulunduğum yerde kurda her zaman ulaşmak mümkün olmuyor bakalım ne kadar devam edebileceğiz.Marmarada ne kadar daha yada [SIZE="4"]hang[/SIZE]i [SIZE="4"]aya kadar avlanabilirim acaba kıyıdan[/SIZE] ?
levrekci(Nihat)aynı zamanda admin'in avlak bölgesi M.Ereğlisi yarın bilgi verirGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2008 e MERHABA RAMAYANA 3 2,068 02-01-2008, 14:57
Son Yorum: bucalıfikret
  Merhaba arkadaslar beyazgolge55 19 3,598 06-10-2007, 00:29
Son Yorum: beyazgolge55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: