Dün akşam saat 22:00 gibi yine kurtlar hadi hadi çekince buzluktaki istavritlerden 10 tane alıp Beşiktaşın yolunu tutdum hedef av iskorpit ve iri boy 4-5 adet yada saat 01:00 dönüş şartımdı çünki huyumu biliyorum az sonra az sonra derken hocayı dinler öyle dönerim
Yem : İstavrit parçaları
Takım : 40-50 gr zoka
Tam mera bilgim olmadan at yatırla 4 adet iri boy iskorpit (yaklaşık 1 kilo) gece 00:30 da dönüşe geçtim bu akşam yada yarın akşam çorbası yapılacaktır
Aldığım bilgiler doğrultusunda farklı bir mera ve yarım kiloluk iskorpit yerleri öğrendim yakın bir zamanda oraları deneyeceğim.
Evet çorba pişti afiyetle yendi tarif olarakta direk ozanın tarifi uygulandı sadece ben kuru soğan ve havuç ekledim o kadar İSKORPİT ÇORBASI - Amatör Balıkçı
Tebrikler Serkan abi, iskorpitin çorbası ne de güzel olur. Şimdiden afiyet olsun. İskorpit için en favori yerim cankurtarandır. Bir gecede orda tuttuğum kadar iskorpiti hiçbir zaman başka yerde tutamadım.
LeVrEkCi yazdı:valla tam çorbalık olmuş,iri iri maşallah,afiyet olsun kardeşim
Eyvallah abicim, şu yeni yeri bir deneyim eğer dedikleri gibi yarım kiloluk balık yaparsa bir ara havaları soğutmadan keyif yaparız.
Albatros-gr yazdı:afiyet olsun Serkan...
bizede bir tabak yokmu?
Abi pişsin resmini koyacam
rusan yazdı:Tebrikler Serkan abi, iskorpitin çorbası ne de güzel olur. Şimdiden afiyet olsun. İskorpit için en favori yerim cankurtarandır. Bir gecede orda tuttuğum kadar iskorpiti hiçbir zaman başka yerde tutamadım.
Eyvallah Ruşanım, yanlız cankurtarana kadar gitdimmi iskorpitden daha öne çıkan balıklar var orda onlarla uğraşırım gibime geliyor ben işin keyfindeyim çantayı sırta atıp 15 dk. yürü 1-2 saat takıl 15 dk. geri dön
kardeşim balık çorbandan banada ayırmazsan yeminnen çok kırılırım...ben dün akşam yaptım çorba ama başka balıktan levrekten..bu çorbayı sabaha kadar demlendikten sonra,iyice üşüdükten sonra içiceksin..yapta resmini koy buraya..tarifini bilirsin ama benim sayfamda var tarifi..saygılar kolay gelsin kardeşim..
rusan yazdı:Tebrikler Serkan abi, iskorpitin çorbası ne de güzel olur. Şimdiden afiyet olsun. İskorpit için en favori yerim cankurtarandır. Bir gecede orda tuttuğum kadar iskorpiti hiçbir zaman başka yerde tutamadım.
evet cankurtarana gitmek lazım..orayı çok severim mırmırın zamanları geldi.orası iyi yapar akşam üzeri..lüfer de beklenir orada çok verimli bir yer..