Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çorbayı kaynatacak kadar dedim oldu :)
Dün akşam saat 22:00 gibi yine kurtlar hadi hadi çekince buzluktaki istavritlerden 10 tane alıp Beşiktaşın yolunu tutdum Gulumse hedef av iskorpit ve iri boy 4-5 adet yada saat 01:00 dönüş şartımdı çünki huyumu biliyorum az sonra az sonra derken hocayı dinler öyle dönerim Siyirdim

Yem : İstavrit parçaları
Takım : 40-50 gr zoka

Tam mera bilgim olmadan at yatırla 4 adet iri boy iskorpit (yaklaşık 1 kilo) gece 00:30 da dönüşe geçtim bu akşam yada yarın akşam çorbası yapılacaktır SmileSeerf

Aldığım bilgiler doğrultusunda farklı bir mera ve yarım kiloluk iskorpit yerleri öğrendim yakın bir zamanda oraları deneyeceğim.

Evet çorba pişti afiyetle yendi Smile tarif olarakta direk ozanın tarifi uygulandı sadece ben kuru soğan ve havuç ekledim o kadar Seerf
İSKORPİT ÇORBASI - Amatör Balıkçı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
valla tam çorbalık olmuş,iri iri maşallah,afiyet olsun kardeşim Seerf
Bul
afiyet olsun Serkan...Seerf
bizede bir tabak yokmu?Tongue
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler Serkan abi, iskorpitin çorbası ne de güzel olur. Şimdiden afiyet olsun. İskorpit için en favori yerim cankurtarandır. Bir gecede orda tuttuğum kadar iskorpiti hiçbir zaman başka yerde tutamadım.

Sazanları özledim...
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla tam çorbalık olmuş,iri iri maşallah,afiyet olsun kardeşim Seerf
Eyvallah abicim, şu yeni yeri bir deneyim eğer dedikleri gibi yarım kiloluk balık yaparsa bir ara havaları soğutmadan keyif yaparız.
Albatros-gr yazdı:afiyet olsun Serkan...Seerf
bizede bir tabak yokmu?Tongue
Abi pişsin resmini koyacam SiyirdimHappy
rusan yazdı:Tebrikler Serkan abi, iskorpitin çorbası ne de güzel olur. Şimdiden afiyet olsun. İskorpit için en favori yerim cankurtarandır. Bir gecede orda tuttuğum kadar iskorpiti hiçbir zaman başka yerde tutamadım.

Eyvallah Ruşanım, yanlız cankurtarana kadar gitdimmi iskorpitden daha öne çıkan balıklar var orda onlarla uğraşırım gibime geliyor Wink ben işin keyfindeyim çantayı sırta atıp 15 dk. yürü 1-2 saat takıl 15 dk. geri dön Gulumse
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi pişsin resmini koyacam SiyirdimHappy

:

tmm Serkan ben hazirim..

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kardeşim balık çorbandan banada ayırmazsan yeminnen çok kırılırım...ben dün akşam yaptım çorba ama başka balıktan levrektenSeerf..bu çorbayı sabaha kadar demlendikten sonra,iyice üşüdükten sonra içiceksin..yapta resmini koy buraya..tarifini bilirsin ama benim sayfamda var tarifi..saygılar kolay gelsin kardeşim..SeerfSeerf
Seerf
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Serkan abi, iskorpitin çorbası ne de güzel olur. Şimdiden afiyet olsun. İskorpit için en favori yerim cankurtarandır. Bir gecede orda tuttuğum kadar iskorpiti hiçbir zaman başka yerde tutamadım.

evet cankurtarana gitmek lazım..orayı çok severim mırmırın zamanları geldi.orası iyi yapar akşam üzeri..lüfer de beklenir orada çok verimli bir yer..
Seerf
Bul
Hey be, adaş bende merak ettim şu tarifi..
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
İstediğin çorbalıkları çıkartmışsın maşallah SerkanAlkisafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,736 28-12-2013, 20:57
Son Yorum: Albatros-gr
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,705 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  haydarpaşada kefale niyet gümüşe kısmet oldu. aahmet 24 3,334 22-06-2012, 18:39
Son Yorum: bahriyeli
  akşam sofrasına yetecek kadar BALIK and OZAN 41 5,505 24-05-2012, 12:23
Son Yorum: hasansenturk72
  levreğe gittik kırlangıç bonus oldu harun77 23 3,502 16-10-2010, 19:59
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çeşni Olsun dedim. efsane 15 3,106 28-06-2010, 11:04
Son Yorum: fotokopici
  Bir yem bu kadar farkeder Albatros-gr 30 5,914 11-06-2010, 09:31
Son Yorum: cranium
  bayağı bir ara oldu HIDIR 32 4,596 06-01-2010, 03:34
Son Yorum: levend
  Yağmurda bu kadar oldu mariner8 46 6,570 14-12-2009, 11:02