Yorumları: 35
Konuları: 3
Hayat güzellikleri doludur yeter ki sen bardağın dolu tarafından bakmasını öğren...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrikler,bereketli olsun İsmail

şu balığı sattımı kaldırıp balıkcı abilerine hediye ettim diyebilirsin

afiyetle
Bornova - izmir
tşk ederim abi ama aslında öyle onuda anlatim balık tutuyordum abinin bana öğretiğini pek çok kimse bilmiyordu o etrafta sadece ben çok tutuyordum attığımı hemen çekiyordum abartısız hiç beklemiyordum sonra görenler hep yanıma gelip bakıyorlardı sonra benden satın almak istediler bende satmak için değil yemek için tutuyorum dedim ama isterseniz biraz verebilirim size dedim bir abi geldi yaşı 40 - 45 civarı vardı bana satar mısın dedi kaç tane istiyorsun abi dedim 11 tane dedi o halde ben öylesine verim dedim bana zorla 13 tl verdi içimden geldi al dedi sonra onu gören birkaç kişi bizede satar mısın aynı fiyattan diyip almak istediler böylelikle satmış oldum
Hayat güzellikleri doludur yeter ki sen bardağın dolu tarafından bakmasını öğren...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun ismail güzel bir av olmuş,
amatör balıkçının balık satması tebliğe göre yasaktır ismail bunu şimdi öğrendiğine göre birdahakine satmazsın artık

rastgele.
çok tşk ederim Nihat abi 'de gerçekten bunu bilmiyordum dedim ya hiç ben satmadım ama zorla almak istediler ama bi daha siyah renkli bir bidon götürecem kimse görmesin sonra zorla alıyorlar
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
tebrikler ismailcim.

güzel avcılık yapmışsın ama amatöre balık satmak uymamış.

biz yiyeceğimiz kadar balık tutarız.

afiyet olsun.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ismail eline sağlık güzel av olmuş öğrenmiş oldun bundan sonra balık satmazsın rast gele.
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
İsmail tebrikler, bu isravritsiz zamanda güzel bakık yakalamışsın..

Satış ile ilgili gerekli uyarı yapılmış, ben tekrar değinmiyorum..
Balıkları yemle mi tuttun?
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
ismail bravo acilisi yapmissin guzelde balik almissin

pazartesi aksami bende izmarit icin kopruye gidicem kismetse
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 620
Konuları: 41
Evye fotografı olmasaydı , balıkların turşusunumu yapacaksın diye soracaktım