Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun olta lüfer avı video
son yaptığım avda çektiğim videoyu uğraş uğraş anca yükleyebildim,video su altı çekim kamerası ile çekildiği için su altı mercekten dolayı garip çıkıyor,sestede gariplikler var,su altı çekimleri harika ama su üstü böyle oluyor ne yazıkki,birdahaki avda kamera gözlük deneyeceğim.
sesleride yüklememiş.
oltama bakmak için çekerken lüfer biniyor yani balık olta yoldayken takılıyor..çok eski bir sistem olan kanca gagalıklı uzun olta ile av yaptım,bu sistem belkide en eski uzun olta yöntemlerindendir ve özellikle fleto yem takılarak kullanımı çok zordur,yem asla dönmemelidir yaprak şeklinde dalgalanarak gelmezse asla balık vurmaz..
bu avda bu yeme hiçbirşey olmuyor 2. kez kullanabiliyorum fakat videonun devamında bu yem oldugu gibi kofanaya yem oluyor sadece gagalık kancası sağlam geliyor.daha güzel net çekimler için çalışmalar yapmam lazım Gulumse
[DM]xu44fi[/DM]
Bul
Ses olmasa bile görüntü yeter emeğine sağlık nihat insanın kalbini hoplatıyor o yakalanma anı.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Emeğine sağlık NihatAlkishaftaya aksilik cıkmassa bu uzun oltanı org.getirirsen zarganayı takmayı görmek isterimGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
nihat eline sağlık bence güzel çekim olmuş.AlkisSeerf
Bul
Hem av hem de video çekimi ; ikisini tek tabanca gerçekleştirmek hayli zor tabiki ama yine de güzel bir çekim olmuş.Üstelik su altı kamerası ile çekim yaptım diyorsun herhalde bu kadar olurdu.Konu kahramanları görüntülenmiş ya..Olayı ''Balık gözü'' ile izledik.Smile Bir de tekne hareketsizmiş gibi görünüyor o kadar..Gulumse
Bul
Alkismaşallah yandan geçen kırmızı tekne kovalamış balığı BoboHappy sende almışsın bereketli olsun SeerfAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ses olmasa bile görüntü yeter emeğine sağlık nihat insanın kalbini hoplatıyor o yakalanma anıQUOTE]
aynen öyle haşim abi benimde hoplatıyor Gulumse
[quote=orhanekmekci]Emeğine sağlık NihatAlkishaftaya aksilik cıkmassa bu uzun oltanı org.getirirsen zarganayı takmayı görmek isterim:rasgele.
inşallah orhan abi,gelemessekde bi video yaparım ayrıntılı olarak Seerf
bucalıfikret yazdı:nihat eline sağlık bence güzel çekim olmuş.AlkisSeerf
teşekkürler fikret abi.
[quote=yalova tatar]Alkismaşallah yandan geçen kırmızı tekne kovalamış balığı BoboHappy sende almışsın bereketli olsun :QUOTE]

o tekneye laf atarken balık vurdu onlarda seyrettiler Seerf
Bul
Lakerda yazdı:Hem av hem de video çekimi ; ikisini tek tabanca gerçekleştirmek hayli zor tabiki ama yine de güzel bir çekim olmuş.Üstelik su altı kamerası ile çekim yaptım diyorsun herhalde bu kadar olurdu.Konu kahramanları görüntülenmiş ya..Olayı ''Balık gözü'' ile izledik.Smile Bir de tekne hareketsizmiş gibi görünüyor o kadar..Gulumse

mehmet abi kafa apartıyla çekim kolay fakat makine hausing içinde oldugu için çekim böyle oluyor yalnız şimdi yazarken kafamda birşey canlandı öndeki merceği çıkıyor bu hausingin o zaman direk kendi çekim yapacağından normal hd çekim olur ve süper görüntü yakalanır 6 adet vidayı sökmeye bakar bu iş Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
videolu paylasim bir baska oluyorAlkis..tesekkurler NihatSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Nihat eline sağlık çok güzel bir paylaşm olmuş. Zargana rapalalardan deneme yaptın mı?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Google'a video yüklemek (Resimli anlatım) Lakerda 27 8,495 16-01-2015, 00:17
Son Yorum: Lakerda
  google video bucalıfikret 25 4,137 04-03-2012, 21:22
Son Yorum: bucalıfikret
  Sarıyer Barajı Video görüntüleri Uzun_ahmet 49 14,847 22-06-2010, 10:37
Son Yorum: Tropheus
  kıyıdan levrek video. Tropheus 26 6,153 26-01-2010, 17:28
Son Yorum: Tropheus
  balık avı (çipura) video efe4848 27 5,426 22-10-2009, 19:00
Son Yorum: efe4848
  oğlum ile lüfer avımız... kaya 33 5,665 17-10-2009, 08:35
Son Yorum: mariner8
  İstavrit avı (Video) Lakerda 28 5,611 12-10-2009, 17:06
Son Yorum: eşref sürek
  sazan video (hemde oldukca büyük) tinca 5 5,974 21-09-2009, 14:39
Son Yorum: Albatros-gr
  windows movie maker prog.dan video ve slayt hazırlama bucalıfikret 30 6,148 19-09-2009, 00:35
Son Yorum: mariner8
  çinekop nisan 2009 video görüntüleri.. BALIK and OZAN 15 3,539 29-06-2009, 23:27
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi