Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SU ALTINDA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR...
Bazılarının su altında hala varolması güzel.....
bilinçsiz avlanma sonucunda bazı çeşitler yokolma tehlikesi ile karşı karşıya........fotoğraflara bakıp bu balıkları hep görmemiz dilerimle........
Bul
...............
Bul
kusura bakmayın arkadaşlar başlığın büyük yazılmaması gerektiğini bilmiyordum.......
bundan sonra dikkat ederim .....
ayrıca ali hamsi yemek tarifin harika cevabı oraya yazamadım....bir sorun oldu......artık burda seni tebrik etmek istedim yiyenlere de afiyet olsun.....
Bul
maber teşekkürler çok güzel resimler devamını bekliyoruz
Bul
MABER arkadaşım harika bir calışma cıkarmışsın tebrikler eşkina,mırmır ve dil balığı görüntü olarak cok net bunları kendi dosyama attım bu arada sitemize yeni katıldığını profilinden öğrendim candan hoş geldin derim biraz araştırırsan bu sitede alanyalı olanlar baya coğunlukta rastgele.(bu görüntüleri aldığınız link leri yazarsanız memnun olurum)
resimler süper paylaşım süper teşekkür ediyorum.
Bul
Çok güzel resimler arkadaşım teşekkurler.:0507:
Bul
arkadaşlar su altındaki maceramıza devam ediyoruzSmile
Bul
bu fotoğraflar uzun bir süredir bilgisayarda kayıtlıydı,bir ara bende denedim ama,o fotoları hiç bakmayın ışık yetersiz bide makinam biraz ucuz olunca görüntüler kötü oluyor,biraz birikim yaptım bakalım daha iyi bir makinayla deneyeceğim,bazı zamanlarda amatör olarak dalışada gidiyorum,işallah sualtı kamerasını alıncaresimleri burda paylaşırım böylece başka yerlerde fotoğraf arama zahmeti çekmessin.saygılar rauf abi.....
Bul
çok güzel resimler maber.sağolasın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni fotoğraflar lüferci1907 27 6,547 22-02-2007, 23:31
Son Yorum: rusan
  arkadaş lar birkac yazdan kalma fotograflar hulusi türk 12 3,042 13-02-2007, 22:04
Son Yorum: kılçık
  canlı fotoğraflar...... ANTALYALI07 12 2,617 25-01-2007, 00:10
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi