Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boşuna mı uğraşıyoruz !!!!!
Mahalle balıkçımızdan iki kare:

- Tezgahta bir tane limitte balık, kasada o da yok! Hepsi iri istavrit kıvamında!
- Abi diyor napayım, ölmüş zaten insanlar alıyor diyor!
- Cinler tepemde katliamın kilosu 15 TL!

Ve diyorum ki "Boşuna mı uğraşıyoruz" Snifsinf

[Resim: IMG083.jpg]

[Resim: IMG084.jpg]
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Bu tezgaha ceza yazmayan yetkililere ne diyelimRolleyes Akıllanmaz cahiller
Bul
ALTAYLI yazdı:Bu tezgaha ceza yazmayan yetkililere ne diyelimRolleyes Akıllanmaz cahiller
Geçen hafta havra sokağında 10Tl ye satılıyorduRolleyes
Bornova - izmir
Bul
yazık biraz cezalar artsa buda sonuçlanacak,yazık.Rolleyes
Bul
Ne kadar çok insan , o kadar çok problem .. az insan , öz insan , eğitimli insan
Bul
bende bu pazar çinokop resimledim zapıtaya söyledim nedesin alma kardeşim bizim yetkimiz yok dedi peki bu çinekoplar balık haline nasıl giriyor giren kamyonlar denetlenmiyormu böyle giderse canım lüferleri resimlerde görürüz..Hadiordan:hadiordan
kilosu 20 tl:

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
RolleyesRolleyesRolleyes
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bosuna ugrasılmıyor ama tabiki sonuc zaman alacak. Bugun gırgırlar marmarada bogazda ag atamıyorsa bu ugraslar sonucu oldu.

Adam teknemin etrafını ceviriyor, cık dısarı diyor, sen burada ağ atamazsın burası sana yasak diyorum tehdidin bini bir para oluyor. Ben ekmek yemeyeyimmi diyor. Ama agını topluyor sahil guvenliği aradıgımı gorerek. Tehdidin sonu yok ama. Adamlar kucuk ag tekneleri ediniyor onlarla ag atıyor.

Resminide cektim bir ara onuda eklerim. Ama ne olursa olsun VAZ GECMEK YOK
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihat kardeşim hırsızı hangi kanun durdurabiliyor yakalanıyor cezasını yatıp çıkıyor yine çalıyor bunlar sanat edinmişler limitlere uymayıp denizde para edecek nu bulurlarsa çalıyorlar yapmayın dediğinde tehdit ediyorlar sonrada lüfer yok diye senden benden fazla ağlıyorlar.
Bul
Yalova'daki tezgahlarda da durum farksız maalesef.Kanun var,denetim mekanizması çalışmıyor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi