Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16/17 Kasım MaVrUşGiL Boğaz
Artık balıkçımla rutine bağladık her gün kasayı açar açmaz bana yarım kilo istavriti dolaba atıyor Siyirdim gidebilirsem yem gidemezsem ya ben yada karşı çatıya konuşlanmış martılarıma yediriyordum ondan her an yemim hazır Smile .

Dün akşam Eşimle iş çıkışı buluşup yemek birlikte yemek yedikten sonra evde TV keyfi sırasında Ruşan ve Ali nin biz balıktayız iri balık çektik telefonu üzerine hanımla göz göze geldik ve gülümsemesi ve kapıyo göstermesi Siyirdim ile haydi bismillah deyip merama yol aldım ve saat 23:00 gibi oltalar suya indi saat 01:30 a kadar ince balıkların koca kancaları ağızlamaya çalışması ve yemleri tarumar ile geçti arada gelen yavrular iade edildi ancak saat 01:30 da ilk baba ve ardına tek tük vuruşlarla saat 04:00 ü buldum iki olta çalışıyordum çünki kuzulşarın merayı ziyareti max yarım saat sürdüğünden alabildiğim en iyi verimi almaktı amacım ancak vuruşlar zayıfladığı için oltanın birini toplayıp paketlemiştimki diğer olta hadi çek beni dedi ve ikinciyi açmama bile fırsat vermeden at boşluğu alamadan yapıştır la yarım saatde bu skoru yaptım Smile kullanılan malzemeler ve şekil önceki konularımda mevcutdur.

Son iki resimdede dikkatinizi çekeceği gibi merada kofanada vardı çünki aldığım en büyük balıkdaki diş izleri onu gösteriyor. Arada banada vurdu ancak çalıştığım meranın dibinin çok kötü oluşu ve kofananın dibe basması ile takımı taktım biraz uğraşın sonunda takımı aldım ama balık yoktu maalesef Snifsinf bir tek sevindirici yönü kancalar yerindeydi ve balık temiz gitmişti Smile

Daha güzelleri sizin olsun Seerf...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
maşallah demekten başka birşey kalmamış kardeşim,maşallah helal sana,afiyet olsun Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah demekten başka birşey kalmamış kardeşim,maşallah helal sana,afiyet olsun Seerf

Nihat abi bu işte Tahsin abi ve senin sözlerinizin çok etkisi var Tahsin abinin erinme bismillah de çık yola demesi ve senin kış aylarında bu günleri çok arayacağız fırsatları değerlendirmek lazım laflarınız beni ciddi gazladı Seerf iyikide beni gaza vermişsiniz Seerf teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
serkan yarım saatte bukadar balık almak AlkisAlkis bravo eline sağlık afiyet olsun iyi süslenmeler.SeerfSeerf
Bul
az zaman bu kadar balık güzel olmuş serkancım.afiyetle kardeşim.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi bu işte Tahsin abi ve senin sözlerinizin çok etkisi var Tahsin abinin erinme bismillah de çık yola demesi ve senin kış aylarında bu günleri çok arayacağız fırsatları değerlendirmek lazım laflarınız beni ciddi gazladı Seerf iyikide beni gaza vermişsiniz Seerf teşekkür ederim.

o gazı verdikde ben o gaza bir türlü gelemiyorum,takımlarıda getirdim herşey hazır sadece gidip tutacam tembellik ediyorum,dolaptaki lüferler bitmeden uyanamıyacağım galiba ama uyanıncada denizde balık kalmayacak Siyirdim
Bul
Ovvv boylara bak maşallah maşallah.. Alkis
heveslendim, gece yarısından sonra ben de gidip sabahlıyım Wink
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
LeVrEkCi yazdı:o gazı verdikde ben o gaza bir türlü gelemiyorum,takımlarıda getirdim herşey hazır sadece gidip tutacam tembellik ediyorum,dolaptaki lüferler bitmeden uyanamıyacağım galiba ama uyanıncada denizde balık kalmayacak Siyirdim

Nihat bu sene ben de çok tembelim, bir de işler çok yoğun.. aynen dediğin gibi kafayı kaldırdığımızda balıkların arkasından el sallayacağız sanırım..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
yok abicim denecek bir sey yok..bu defaki balikicligin icin esinize tesekkurler..selamlar saygilar...76
budefa benim esim ise,kapiyi gostermediSiyirdim..bu neden ile cumartesi aksam buradayim..saka saka isim cikti paragat bu hafta yokSnifsinf
kofanalara insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ben bu malzemelerle sizinle av yapamazsam gözüm açık gidecek abicim. MuhteşemsinizAlkisAlkisKısmetse 26'sından sonra oradayım. Buralardan isteği olan varsa mesaj atsın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,202 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Galata ve boğaz BABUÇ 6 588 16-08-2016, 09:41
Son Yorum: BABUÇ
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,138 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,155 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  Ekim - Kasım 2013 Kısa Av Güncelerinden Fotoğraflar... Sargoz35 2 957 09-11-2013, 12:02
Son Yorum: YaKaMoZ
  Niko, MaVrUşGiL LÜFER Show MaVrUşGiL 37 4,590 10-10-2013, 14:50
Son Yorum: nihatkr
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,366 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  23 Kasım MaVrUşGiL (papaz her zaman pilav yemezmiş:)) MaVrUşGiL 42 6,383 30-11-2012, 23:55
Son Yorum: tahsinmersin
  17/18 Kasım 2012 Boğazım Güzelim :)) maxtar 19 3,210 23-11-2012, 11:29
Son Yorum: fish or die
  18 Kasım 2012 Urla Salih Reis 30 4,536 21-11-2012, 11:30
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi