Yorumları: 32
Konuları: 2
Sevgili abilerim ustalarım kardeşlerim herkese merhaba saygılar sevgiler . ismim Hakan şu an Niğde de oturuyorum fakat önümüzdeki hafta Yalovaya taşınıyorum aslen istanbulluyum daha önce bolca denizde avlandım niğde de tatlı suda tecrübelerim oldu . inşallah yurdumuzun bu küçük ama şirin ilinde sağlam dostluklar kurup beraber av yapma imkanımız olur .
Saygılar
Hakan ÇETİNKAYA Yaş : 33 Yer : Yalova
Ne Mutlu Türküm Diyene
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
haakaan yazdı:Sevgili abilerim ustalarım kardeşlerim herkese merhaba saygılar sevgiler . ismim Hakan şu an Niğde de oturuyorum fakat önümüzdeki hafta Yalovaya taşınıyorum aslen istanbulluyum daha önce bolca denizde avlandım niğde de tatlı suda tecrübelerim oldu . inşallah yurdumuzun bu küçük ama şirin ilinde sağlam dostluklar kurup beraber av yapma imkanımız olur .
Saygılar
hakancım hoş geldin kardeşim.
yalovada çok saygıdeğer üyemiz var.hemen sıcaklıklarını belli edeceklerdir.inan şanslısın.güzel bir yere taşınıyorsun.hem balık hem dostluk konusunda.tabii bu arada bizleride unutma.
yycolak yazdı:hakancım hoş geldin kardeşim.
yalovada çok saygıdeğer üyemiz var.hemen sıcaklıklarını belli edeceklerdir.inan şanslısın.güzel bir yere taşınıyorsun.hem balık hem dostluk konusunda.tabii bu arada bizleride unutma.
sevgili Yalçın abim Atamızı bu kadar seven bu kadar değer veren bir ile taşınacağım için çok heyecanlıyım . inanın bu yalovayı seçmemizdeki en büyük etken oldu .
ben yaklaşık 3 senedir niğdedeyim . denizi inanılmaz özledim

kokusunu serinliğini rengini herşeyini .
umarım paylaşımlarımla bol resimli raporlarımla foruma ufacıkda olsa bir renk katabilirim . iyi dilekleriniz samimi msj ınız için çok teşekkürederim . saygılar

sizleri unutmayacağımdan emin olabilirsiniz
Ne Mutlu Türküm Diyene
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
hakan hayırlı olsun yalovada değerli arkadaşlarımız var 
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Hakan hoşgeldin sefalar getirdin.

Hele yalovaya bir yerleş iyice görüşüp tanışırız.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aramıza hoşgeldin hakan,yalovada çok değerli ve samimi dostlarımız var ve istanbula yakın oldugu için istanbul ekibiylede görüşme imkanı oluyor,hayırlı olsun rastgele.
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
25-11-2012, 13:48
(Son Düzenleme: 25-11-2012, 13:50, Düzenleyen: xfisher.)
Hakancım hoşgeldin kardeşim, seni burada görmek güzel, ben adadan Berkan

Buradaki yalovalı arkadaşlar detaylı bilgi verecektir.. umarım bi ara ortak tutkumuz olan marmara adasında da birlikte av yapma fırsatı buluruz, görüşmek üzere
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
haakaan yazdı:sevgili Yalçın abim Atamızı bu kadar seven bu kadar değer veren bir ile taşınacağım için çok heyecanlıyım . inanın bu yalovayı seçmemizdeki en büyük etken oldu .
ben yaklaşık 3 senedir niğdedeyim . denizi inanılmaz özledim
kokusunu serinliğini rengini herşeyini .
umarım paylaşımlarımla bol resimli raporlarımla foruma ufacıkda olsa bir renk katabilirim . iyi dilekleriniz samimi msj ınız için çok teşekkürederim . saygılar
sizleri unutmayacağımdan emin olabilirsiniz
denizi sevene uzak kalmak zulümdür herhalde.
bizde senin sıcak gelişine teşekkür ederiz hakancım.
raporlarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

hayırlısı olsun tekrardan.
sevgili Berkan abim google da araştırma yaparken buldum burayı ve çok sıcak bir ortam ile karşılaştım . üstelik Yalovadan da hatrı sayılır katılımcı olmasıda sevindirici .

ben kartal lisesi mezunuyum ilk lüferi kartaldan tuttum .

oralarıda çok özledim seninle olta atmak için yazı beklemeye hiç niyetim yok

inşallah kartalda avlanırız abim yada bir gün yalovaya gelirsin sana mangal yaparım

kadehlerimizi kaldırırız karşılıklı kapımız her zaman açıktır bilesin

bunu içten hemde çok içten söylüyorum .

. marmara adası içimdeki en büyük özlemlerden birisi . iskeleden indiğinde yüzüne vuran tatlı esinti ile beraber gelen o ada çayının eşsiz kokusu insanların sıcağı çay bahçelerinin gölgesi koruk suyu kara sevdası dondurması

her şeyi ile çok özledim

inşallah en kısa zamanda kucaklaşmak bol bol sohbet etmek dileği ile abim . seviyorum seni . saygılarımla

Ne Mutlu Türküm Diyene
nihat abi en kıısa zamanda tanışmak dileği ile samimiyetin iyi dileklerin için çok teşekkürler

saygılarımla
Ne Mutlu Türküm Diyene