Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne Alımı
Direksiyonlu teknelerin bir artısı varmı iki tekne arasında kaldım gibi

[IMG][Resim: ggfdd.jpg]http://[/IMG]

[IMG][Resim: ggffc.jpg][/IMG]
Bul
mert direksiyonlu tekneler kullanım olarak zevklidir daha rahattır,eksileri ise daha pahalıdır,direksiyon yer kaplar.
şimdiden hayırlı olsun.
Bul
LeVrEkCi yazdı:mert direksiyonlu tekneler kullanım olarak zevklidir daha rahattır,eksileri ise daha pahalıdır,direksiyon yer kaplar.
şimdiden hayırlı olsun.

Nihat Abi bilgi için teşekkür ederim aradaki fiyat farkı 600 lira 40bg motor konulabiliyormuş bu 4,50 tekneye ben 30 bg koymayı düşünüyorum
Bul
Ben direksiyonsuzunu kullanıyorum. Her ikisi de Bursa yapımı olduğunu biliyorum DOLPHİN
Yer kaplaması ve gazı koldan ayarlamanın dışında handikapı yok.Sırtı için dümensiz daha iyidir.
Hayırlı olsun abicim76
Bul
mert 4.5 metrelik tekneyi 15 hp bile uçurur,motoru kesinlikle 4 zamanlı almanı tavsiye ederim.bu arada 9.9 hp üstü motor için kullanıcı belgesi alman gerekiyor.
bendede direksiyonsuz tekne var ben direksiyonluda rahat uzunolta yapamam diye direksiyonsuz aldım.birde sadece tekne farkı olarak düşünme motorun direksiyon aparatları ve akü farkıda olacak.
Bul
Şimdiden rastgele allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Bul
iyi günlerde bol balıklı avlarda kullanırsın inşallah.şimdiden hayırlı olsun kardeşim.Alkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben direksiyonsuzunu kullanıyorum. Her ikisi de Bursa yapımı olduğunu biliyorum DOLPHİN
Yer kaplaması ve gazı koldan ayarlamanın dışında handikapı yok.Sırtı için dümensiz daha iyidir.
Hayırlı olsun abicim76

Teşekkür ederim Abi bilgiler için sırtıyı bence çok severim kısmetse direksiyonsuz alacağım
Bul
LeVrEkCi yazdı:mert 4.5 metrelik tekneyi 15 hp bile uçurur,motoru kesinlikle 4 zamanlı almanı tavsiye ederim.bu arada 9.9 hp üstü motor için kullanıcı belgesi alman gerekiyor.
bendede direksiyonsuz tekne var ben direksiyonluda rahat uzunolta yapamam diye direksiyonsuz aldım.birde sadece tekne farkı olarak düşünme motorun direksiyon aparatları ve akü farkıda olacak.

Teşekkür ederim Abi . Evet diğer aparatları hiç düşünmeden şukadar fark var dedim osu busu derken oldukça pahalıya maal olacak
Bul
YaKaMoZ yazdı:Şimdiden rastgele allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

Teşekkür ederim Murat Abi cümlemize nasip etsin kazasız belasız
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekne kaldıraç LeVrEkCi 17 8,457 30-10-2012, 21:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tekne hiz sorunu nihatkr 43 7,226 01-10-2012, 17:50
Son Yorum: yycolak
  Tekne Nedir? LeVrEkCi 0 2,564 02-05-2007, 10:33
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: