Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prenslere veda..
Onlarla son buluşmamız dündü..Bana son kez avlandılar."Gidiyoruz,yarın artık gelme" dediler.Arkalarından öylece baka kaldım.Son kez baktılar bana,Allahaısmarladık dediler ve deniz ananın kucağında kayboldular.Artık Kadıköy Çarşısına gitmek yok.Taze İstavrit'leri beklemek de yok.Heyecan hiç yok.Sanki hayatın bir anlamı yokmuş gibi.O benim ailemin bir parçası.Bunu eve gelince daha iyi anladım."Kapıda eşim karşıladı beni."Ne bu halin be adam" deyince."Lüfer yok artık" dedim.O da duygulandı.Çünkü o bir anne.Yavrularından ayırmak mümkünmü? Seneye gelecekler mi,konuştun mu onlarla" dedi."Evet,seneye buluşmak üzere sözleştik" dedim.Allahaısmarladık Lüfer'im,Sarıkanadım.

Yüce Allahım izin verirse sizlerle seneye buluşacağım.SÖZ.....

[Resim: 1005264o.jpg]
[Resim: 1005236g.jpg]
[Resim: 1005239x.jpg]
Bul
[Resim: 1005254m.jpg]
[Resim: 1005253u.jpg]
[Resim: 1005252l.jpg]
[Resim: 1005247h.jpg]
Bul
[Resim: 1005246v.jpg]
[Resim: 1005259i.jpg]
[Resim: 1005253i.jpg]
[Resim: 1005260n.jpg]
[Resim: 1005265r.jpg]
Bul
[Resim: 1005268e.jpg]
[Resim: 1005269c.jpg]
[Resim: 1005267ph.jpg]
[Resim: 1005279.jpg]
Bul
[Resim: 1005280u.jpg]
[Resim: 1005287x.jpg]
[Resim: 1005290.jpg]
[Resim: 1005289.jpg]

Prenslerimin şerefine...
Bul
Muhteşem ifade etmişsiniz...Alkis
Fazla söz anlamsız kalacak. Herdaim gölünüzdeki buluşmalara...
Sevgi ve selamlarımla.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
cahit abi vedalaşman bile etkileyici olmuş ama bence daha erken gibi geliyor bana,sanki daha yapar bu balık ama sen daha iyi bilirsin tabiii.Seerf
Bul
sezon başı eğlenceli bir komedi,ortası macera sonuda tam drama oldu abi ya,sen sezonun hakkını tam verdin ,hafif bir burukluktan fazlası sana uymaz,gittiyse lüfer yansın derdine,şaka bir yana senin romanların ,,şey pardon raporların azalacak diye burukluğu biz yaşıyoruz,,ellerin dert görmesin sayın abim AlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:sezon başı eğlenceli bir komedi,ortası macera sonuda tam drama oldu abi ya,sen sezonun hakkını tam verdin ,hafif bir burukluktan fazlası sana uymaz,gittiyse lüfer yansın derdine,şaka bir yana senin romanların ,,şey pardon raporların azalacak diye burukluğu biz yaşıyoruz,,ellerin dert görmesin sayın abim AlkisSeerf

lüfer gider istavrit maceraları başlar be ortağım,cahit abiyi boğazın kenarında olmadan ve oltasız düşünemiyorum bile Gulumse
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Muhteşem ifade etmişsiniz...Alkis
Fazla söz anlamsız kalacak. Herdaim gölünüzdeki buluşmalara...
Sevgi ve selamlarımla.

İçim buruk Bahadır.Ama buraya kadar.Seneye daha güzel avlarla buluşuruz,kısmetse.Teşekkürler ediyorum kardeşim.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi