Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foça'yı özledim
Arkadaşlar şu balıksız geçen günlerde sizlerle bir kaç kare paylaşmak istedim.
Foça'da geçen 30 yıl gibi bir zamanı unutmak mümkün değil sanırım bu yıl NİSAN gibi yine oralara uzanabilirim diye düşünmüyor değilim. Tabii ki kısmetten öte olmuyor.
Karelerden birinde benim eski ahşap keyifçi teknemi görüyorsunuz
Kolumun havada olduğu karede arkada görünen bina çanak adlı fenerimizdir. Evim oraya 300 mt. mesafede idi.
Liman içinde tekneler
Yine evimden her akşam gördüğüm gün batımı. Bu kareyi bir çok arkadaş dost yakından bildiği gibi anlatımlarmdan da hatırlayanlar olacaktır. Hani o denize değmek için alçalırken keraat vaktiSeerf aman kaçırmamam lazım denilen manzara
Bunlardan ilgisiz olan karede ise biten bir organizasyonun ardndan Gulumse
Balıksz ama, Umarım beğenirsiniz 76
Her şey gönlünüzce olsun. Ksmetse yarın sabah İZMİR yolcusuyum. Burada görüşemediğim arkadaşlarımı da selamlıyorum76 Umarım bir başka gelişlerde görüşebiliriz.
İstanbul'dan çok keyifli anılarla dönüyor ve teker teker tekrar teşekkür ediyorum. Sağlcakla kalın.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok güzel kareler.güneşin denizle buluşma anı insanda tarif edilemez duygular bırakıyor.
havasıyla kokusuyla o anlar bambaşkadır.
böylesine güzel anları çok yaşa Ercan abi.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ercan abi arabayla gideceksen aman dikkat abi yollar çok kötü,hayırlı yolculuklar,yine bekleriz Seerf
Bul
tahsinmersin yazdı:çok güzel kareler.güneşin denizle buluşma anı insanda tarif edilemez duygular bırakıyor.
havasıyla kokusuyla o anlar bambaşkadır.
böylesine güzel anları çok yaşa Ercan abi.
Sağolasın abim benim.n İnşallah herkes kendi gönlündeki güzellikleri yaşar76

LeVrEkCi yazdı:ercan abi arabayla gideceksen aman dikkat abi yollar çok kötü,hayırlı yolculuklar,yine bekleriz Seerf
Evet abicim şimdiden tasası tuttu İnşallah sabah kalktığımzda iyi bir hava ile karşılaşırız yoksa şartlar zorlaşyor. Tekrar görüşmek üzereSmile
Bul
ALTAYLI yazdı:Sağolasın abim benim.n İnşallah herkes kendi gönlündeki güzellikleri yaşar76

Evet abicim şimdiden tasası tuttu İnşallah sabah kalktığımzda iyi bir hava ile karşılaşırız yoksa şartlar zorlaşyor. Tekrar görüşmek üzereSmile

abi hiç olmazsa bursa yada mudanyaya kadar feribotla gitseydiniz,istanbul çıkmanız 5 saat sürecek,feribotlar çalışıyorsa bi değerlendir istersen.
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi hiç olmazsa bursa yada mudanyaya kadar feribotla gitseydiniz,istanbul çıkmanız 5 saat sürecek,feribotlar çalışıyorsa bi değerlendir istersen.
İyi oldu Sağolasın abicim yarın 11.30 Yenikapı'dan gidiyorumAlkis76
Bul
ALTAYLI yazdı:İyi oldu Sağolasın abicim yarın 11.30 Yenikapı'dan gidiyorumAlkis76

kaptanla arayı iyi tut abi arkadan salla oltayı Wink hayırlı yolculuklar.Seerf
Bul
Güle güle kaptan,sağlıcakla inşallah yolun açık olsun..
Bul
Foça'da seni özledi be Ercan abicim, gel artık Seerf
Bul
Uzun süre yaşadığın bu cennetle yeniden buluşman dileğimle kaptanımGulumsefenerin arkasında görünen dağda bana yabancı değil.Güzel kareler içinAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dostlarımı Özledim.. aygroup 8 2,270 17-11-2010, 10:23
Son Yorum: SerenaY66
  Sİzlerİ Özledİm ufuktan26 29 3,903 12-10-2010, 21:52
Son Yorum: ufuktan26
  Selamlar...Çok özledim ALTAYLI 17 2,568 30-07-2010, 02:11
Son Yorum: bahriyeli
  FoÇa organİzasyonu hk. fish or die 211 23,466 14-12-2008, 13:46
Son Yorum: Lakerda