Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şekerim;
Şekerim, biricik abim, dünya tatlısı Yalçın abim. Bilgisayarı bozmuş, siteye giremiyor ya, içi içini yiyordur şimdi. üstüne üstelik cep telefonunuda bozmuş mu. kimsenin ulaşabileceğini zannetmiyorum. Bildiğim bir şey var, her birinize çok çoook selamı var. onun adına sesleniyorum şekerlerim sizi seviyorum. Seerf Abicim en kısa sürede aramızda görmek, dileğiyle seni seviyoruz.
Bul
SnifsinfSnifsinfSnifsinf Krizlerde yani....
Bul
şekerim bulur bi yolunu Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Yalcin,buralar sensiz olmazSnifsinf..kesinlikle olmazSnifsinf
bir an once bir caresini bulAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
desenize sabah şekerine ulaşamıyoruz hep düşünüyordum benim gibi gripmi oldu acaba
Bul
valla özledim şakerimi GulumseSeerfsağlığı yerinde olsunda bilgisayar gelir nasıl olsa Seerf
Bul
aleyküm selam geçmiş olsun..
Bul
valla gözlerim yaşardı.Snifsinf
hepinizi çok özledim.bu modem beni hasta etti.bu gün yaptırmaya gittim özdereye.yinede sağlıklı çalışmıyor.bulacağız bir kesin sonuç.Smile
sağolun hep var olun.Sefiom
Bul
yycolak yazdı:valla gözlerim yaşardı.Snifsinf
hepinizi çok özledim.bu modem beni hasta etti.bu gün yaptırmaya gittim özdereye.yinede sağlıklı çalışmıyor.bulacağız bir kesin sonuç.Smile
sağolun hep var olun.Sefiom

abi yanlış hatırlamıyorsam evde bir modem olması lazım akşam bakarım eğer duduyorsa sana kargo yaparım,akşam bilgi veririm sana Seerf
Bul
yalçın abim problemi çözmüş gelmiş bile,Smilehoşgeldin yalçın abi,bizde seni seviyoruz.abicim iyiki varsın,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi