Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alabalığa bu zamanda gidilirmi
slm arkadaşalar ben arkadaş grubumla bu aralar alabalık avına gitmeyi düşünüyorum ama yasak olup olmadığını bilmiyorum bilen varsa ve marmara bölgesinde abant tan başka yerler bilenler varsa paylaşmasını isterim şimdiden herkeze teşekkür ederim.
-----
ahmet demir
kocaeli-gebze
Bul
yalovada termalin yukarısında baraja su veren derede var.bir de adapazarı hendekte var biliyorum..alabalık yasağı olmaması lazım zira bütün tatlı su balıkları baharda ve yazın yumurtlarlar çoğunluk olarak.bu yüzden şimdi yağlı ve lezztlidir de.taşların altından çıkacal böcekerden kullan avlanacağın sudaki,solucan ve çekirge falan..
Bul
Marmara bölgesi için av yasağı 1 nisan - 30 haziran arası www.kkgm.gov.tr den sirküleri indirebilirsin.
Bul
evet şuan gidilir vede çok lezzetli .geçen gün arkadaşlar tutmuş ben yedim çok lezzetli oluyor.
şunuda unutmayın alabalık çok hassas hayvan önemli olan görünmemek birde çok ince avcı bir takım kullanmak yeterli
Bul
Tarih: 24.08.2006
Sayı: 26269 Sayılı

DENİZLERDE VE İÇ SULARDA AMATÖR (SPORTİF) AMAÇLI SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞINI DÜZENLEYEN 37/2 NUMARALI SİRKÜLER

Türler Latince adı Boy Limiti(en az) Miktar Limiti (en fazla)****
Doğal alabalık (Bütün türler) 20 cm. 3 adet

Kapalı Sezon:01 Ekim-31 Mart

Merhabalar.Bu mevsimde Alabalık avı yasaktır arkadaşlar.Alabalık Aralık -Şubat arası yumurta bırakmaktadır.
Bul
abi benim bildiğim av yasağı bölge bölge alabalıkta mesela burada geç açılıyor vede geç kapanıyor sezon
Bul
maalesef hocam
Alabalıkta zaman sınırlaması bölgelere göre değişmiyor.Her yer aynı.Sadece Gökkuşağı (O. mykiss) alabalığında Orman içi suların haricinde kapalı sezon bulunmuyor. O da zaten amerika orjinli ve de kendi başına üreme yeteneğine sahip değil.
Bul
ben öyle biliyordum bilgi için teşekkürler.birde şu var herhalde balık tutulacak zamanda yani sezonda burada yarım metre kar var (burada alabalık yükseklerde olduğu için)ne yapacağız o zaman hiç mi dokunmayalım. ben mayıs ayında kuzgun barajına gittim birde ne göreyim baraj yolu olduğu gibi kar görevli bana hocam istersen yürüyerek çık dedi çıktım .baraj gölü olduğu gibi buz .peki şimdi ben ne zaman balık tutacağım şimdi Smile işin şakası bir yana bence sürküler bölgelere göre olmalı erzurumla izmir bir olmamalı .
Bul
aslanbey işin kendimize göre olan tarafı bir yana siz haklısınız sürkü ne derse o dur kural bizde kurala saygı duyarız.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi