Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek icin sahte karides
Tum forum sakinlerine merhaba, bir kac hafta once internette dolasirken ilgimi ceken bu video ile karsilastim ve sizlerle paylasmak istedim. Benim ilgimi levrek avi icin fazlasiyla cekti cunki piyasada bunun gibi kuyruk hareketi verebilen bir karides sahtesi yok. Siz ne dusunuyorsunuz? balik yakalarmi bu yem cunki derhal seri imalatina gecicem Siyirdim

[YOUTUBE]1ewNkA2ZhpY[/YOUTUBE]

Vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkur ederim.
Bul
Aksiyonları bence harika, çok beğendim. Bence levrek avında iyi neticeler verebilir.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Aksiyonları bence harika, çok beğendim. Bence levrek avında iyi neticeler verebilir.
Bencede evet cok iyi calisir gibime geliyor
Bul
güzelmiş ümitcim teşekkürler.
bizim denizler durgunken levrek varmıdır.o beni düşündürdü
sadece.Mahcup
Bul
harika bir sahte yapmışlar bence kesinlikle iş yapar.
Bul
Sevgili Ümit,
Bu karidesleri ilk gördüğümde de çok beğenmiştim.
At-çek avında uzun mesafeli atışlar ve çekişlerde pek verimli olacağını sanmıyorum. Ama mendirek üstü, iskele dibi gibi avlağın üstüne oturulabilen veya kısa mesafe atışların yapılabildiği avlaklarda çok etkin olacaktır. Küçük küçük sektirmelerle(jerking) inanılmaz sonuçlar olabilir.
Fakat bu Kanada'lı arkadaş çok pahalıya satıyor.Wink Hele bir de nakliye(shipping) ile çok çok pahalı.
Bilgilendirme için teşekkürler.Alkis
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yycolak yazdı:güzelmiş ümitcim teşekkürler.
bizim denizler durgunken levrek varmıdır.o beni düşündürdü
sadece.Mahcup

Yalcin abi merhaba begendigine sevindim, su anda buradaki denizlerde cok durgun sezon nisan mayis aylarinda aciliyor.
Guzel bir hafta sonu gecirmen dilegimle sevgiler Yalcin abi.
Bul
LeVrEkCi yazdı:harika bir sahte yapmışlar bence kesinlikle iş yapar.
Umarim is yapar adminim. Yaza kadar yetistirebilirsem bunu kendim yapmayi dusunuyorum.
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Ümit,
Bu karidesleri ilk gördüğümde de çok beğenmiştim.
At-çek avında uzun mesafeli atışlar ve çekişlerde pek verimli olacağını sanmıyorum. Ama mendirek üstü, iskele dibi gibi avlağın üstüne oturulabilen veya kısa mesafe atışların yapılabildiği avlaklarda çok etkin olacaktır. Küçük küçük sektirmelerle(jerking) inanılmaz sonuçlar olabilir.
Fakat bu Kanada'lı arkadaş çok pahalıya satıyor.Wink Hele bir de nakliye(shipping) ile çok çok pahalı.
Bilgilendirme için teşekkürler.Alkis
Sevgi ve selamlarımla...
Merhaba Bahadir abi hayirli pazarlar. Soylediklerine bende katiliyorum belki seklinden dolayi cok etkili uzun atislar yapilamaz ama tekneden,iskele uzerinden vertikal jigging yaparak olumlu sonuclar alinabilir
Aslina bakarsan e bay uzerinden satis yapiyorlar. Satin almak icin bir kac mesaj atmistim cevapta verdiler fakat urunden cok posta masrafi pahali o yuzden kendim denemeye karar verdim.
Bul
Yap boz hamuru ile yaptigim ilk prototip ama sadece bir on calisma projeye baslamadan onceki moral yukseltme denemesiGulumse

[Resim: 73589210151601162489307.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek avinda kullanilan sahteler hangileridir? ercan1977 4 1,997 21-12-2013, 21:08
Son Yorum: orhanekmekci
  öncelikle herkes rasgele konu LEVREK djgofret 17 3,343 18-03-2013, 15:59
Son Yorum: djgofret
  Levrek için kauçuk borudan sahte yem yapımı Salih Reis 26 7,750 07-01-2013, 19:02
Son Yorum: ufuktan26
  Sahte batırma duskorc 10 3,883 17-08-2011, 21:10
Son Yorum: duskorc
  Levrek-karagöz-mırmır için suni yem tavsiye duskorc 2 4,789 02-08-2011, 17:12
Son Yorum: duskorc
  Turna için kaşıklar rusan 9 3,768 06-06-2011, 20:52
Son Yorum: sevimli34
  Sahte Yem Hakkında Amatör Bilgiler Ruzgar_1 8 4,207 27-05-2011, 18:12
Son Yorum: ufuktan26
  Sakızla Sahte :) Rasgele 11 3,418 24-01-2011, 00:25
Son Yorum: Rasgele
  Zargana Cam Sahte seabasshunter 31 9,053 17-01-2011, 01:19