Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Melenağzı;
Bu yıl havaların yağışlı ve soğuk olması korkusuyla gerçekleştiremediğimiz kalkan avını 20 Ocak 2013 Pazar sabahı yaptığım kahvaltı akabinde 12.00 sıralarında aradığım Basri abi ve Nizam 13.00 sularında yanımda olunca çıktık yola. Dolapta bulunan 2 kg. yemlik kıraca ve 1,5 kg temizlenmiş hamsiyi alarak pişirmek içinde 3 adet çupra (1.350 gr.) alarak yola koyulduk. Çupra varken hamsimi yenir muhabbeti ile Sakarya Düzce sınırında olan Melençayının karadenize döküldüğü yerde bulunan Melenağzı köyüne geldik. Oltalarımızı atarak arabanın yanına geldiğimizde bagajın içinde bulunan gıda maddelerinin bulunduğu sandıktaki 2 adet çupranın sahipsiz bir köpek(1.resim) tarafından afiyetle yendiğini görünce üzüntüden daha çok hepimizi kahkaha tuttu. Biz kendisine yemek artıkları vermeyi düşünürken 1 kg. balığı afiyetle götüren köpek güneşte kuma yatarak keyif yaparken bizde 1 çupra ve 1,5 kg hamsiyi afiyetle yedik. Yakaladığımız 4 adet kalkan ile Saat 14.30 sıralarında başlayan avımızı 18.00 de sonlandırarak eve döndük. İlk defa fırında pişirmeyi denediğim kalkan lezzetine az önce sahip olduk. Afiyetle yerken çupraları düşünürek hala güldüğümü farkettim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Afiyet olsun, köpek te sebeplenmiş, çok büyük sevaba girdiniz.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
murat abi tüm ekibi kutluyorum,çok güzel vakit geçirmişsiniz,hedef balıkta yakalanmış, mera gerçekten şahane,paylaşım için teşekkürler.şansınız daim olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
neye niyet neye kısmet.Siyirdimafiyet olsun kardeşim.
emekler boşa gitmemiş hedef balık yakalanmış.tebrikler.Alkis
ekibe selamlar kardeşim.teşekkürler.76
Bul
Sevgili Murat çok güzel bir gün geçirmişsiniz, tüm ekibi tebrik ederim Alkis Alkis

güzel paylaşım için teşekkürler,Alkis garibanı da sevindirmişsiniz ne güzel Happy
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Sana imrenmemek elde değil Murat. Afiyet olsun. Kalkanlarıda tutmuşunuz. Avlarınız daim olsun.Alkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Murat abi tebrik ederim güzel avcılık yapmışsınız ortam muhabbet şahane bi de balık olunca keyiften geçilmez daha da büyüklerini tutmanız kısmet olur inşallah saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Helalleriniz var abicim.Alkis Ellerinize sağlık çok keyifli bir gün yaşamışsnız. Bizde çok beğendiğim Smileonlarca anısı olan güzel bir söz vardır. [B]KİMSE KİMSENİN NASİBİNİ [/B]YİYEMEZ. Siz ta oralardan kalkıp o canın nasibini ayağına kadar götürmüşsünüz. O da afiyetle bu ikramınızı kabul etmişAlkisAlkis76
Bul
Teşekkürler, biraz mera tanıtımı oldu, birde çupraları afiyetle yiyen aç hayvanın, bizlerdede bahsettikçe güleceğimiz güzel bir anı olarak kaldı.
Bul
daha önce böyle bir tecrübem olduğu için her zaman arabadan iner inmez kilitlerim,iznik gölü kenarında arabayı çekip göl kenarına inmiştik,adamın biri uzaktan bağırıyor arabaya bakın diye baktım 2 çocuk arabanın başında bagajı açmış aranıyorlar,sonra adam geldi bu göl etrafında çok var bunlardan dedi.dağ başı veya ıssız biryer dememek lazım.
gülünmeyecek gibi değilki abicim,Allahtan yedeğiniz varmış Gulumseafiyet olsun amcaoğlu,bitiyorum sizin şu muhabbetlerinize Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi