28-01-2013, 00:41
(Son Düzenleme: 28-01-2013, 20:03, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
[COLOR="Navy"]sabah erol abi ve arol abinin arkadaşı yavuz abi ile birlikte boğazda turlamaya başladık tabi avrupa yakasında.kalendere kadar gittik deniz çok ötü olduğu için geri döndük.arnavutköyde kalmaya karar verdik..hava yağışlıydı inceden ama yukarıya göre daha iyi idi..saat 7.00 gibi rapala ile çalışmaya başladım.erol abi arabadan çıkmamıştı balığı görene dek yatışta idi.balığı çekince hemen enerjiyi aldı ve oda başladı..akıntı hafif kurşun kaldırmadığı için 185-200 gr dan aşağıya inemedim...inenler balık alamıyordu zaten.çok güzel balıklar geldi arada lüfer ayrında bir balığım vardı.limit altı geln balıkların sayısını bile bilmiyorum.hepsi denize iade.20 cm üzeri tüm balıkları alıkoydum..uzun zamandır balığa çıkamamanın vermiş olduğu gazla çok saldırdım fakat şu an omuzlarımdan parmak uclarma kadar kollarım çok kötü ağrıyor..ama değdiğine inanıyorum..istavrit yoktu çapariye atanlar vardı çektikleri 1-2 balık vardı benim gördüğüm..hava saat 2 gibi hava bozdu kar ve soğuk kendini hissettirdi.ben devam ediyordum ama erol abi yeter dedi toplandık ve eve döndük.10 tane kadarda arkadaşa balık verdim.ortalama 40 parça balık almışım.bu sefer fırına attım lokum gibiydiler..saygılar
Kamış:lineaeffe extream 180cast 420
Makina:Okuma vsiystem 65
Rapala:RIVER2SEA BABY MINNOW 50F(hc01)
Kurşun:185-200gr[/COLOR]
Kamış:lineaeffe extream 180cast 420
Makina:Okuma vsiystem 65
Rapala:RIVER2SEA BABY MINNOW 50F(hc01)
Kurşun:185-200gr[/COLOR]