Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yalova yapay resifler atıldı
Yalovada yapay resif uygulamasında 400 blok denize atıldı umarım hayırlı olur

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Dalış Eğitmeni
Bul
Bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler. İnşallah bu tür uygulamalar yurdun her yerinde gerçekleşir AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Mutlaka yararı olacaktır Hıdır, emeği geçenlere teşekkürler.Blokların atıldığı bölgeye bakıyorum da zamanında oralardan mercan almıştım( 80 li yıllarda) şimdilerde esamesi okunmuyor; 5 seneye kalmaz taş balıklarını göreceğiz inşallah.Oralara ağ atanları biraz üzecek ama Smile
Bul
Lakerda yazdı:Mutlaka yararı olacaktır Hıdır, emeği geçenlere teşekkürler.Blokların atıldığı bölgeye bakıyorum da zamanında oralardan mercan almıştım( 80 li yıllarda) şimdilerde esamesi okunmuyor; 5 seneye kalmaz taş balıklarını göreceğiz inşallah.Oralara ağ atanları biraz üzecek ama Smile

abi enbüyük desteçimiz balıkçılar onlarda işin bilincine vardı en kısa zamanda sualtı çekimlerinide burada yayımlayacağım
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:abi enbüyük desteçimiz balıkçılar onlarda işin bilincine vardı en kısa zamanda sualtı çekimlerinide burada yayımlayacağım

Alkis Helal olsun..
Bul
evet arkadaşlar bizde balıga çıkmıştık cevdet arkadaşımla şansımıza denk geldi rasiflerin atılışı hayırlısı olur inşallah seneye gdipte boş gelmeyiz artık inş seneye yalova akvaryum gibi olur diyolar kısmetAlkis
Bul
hayırlısı olsun,mutlaka faydası olacaktır.
Bul
kesin faydası olacaktır.emeği geçenlere helal olsun.Alkis
Bul
hıdır abi gerçekten süper bir uygulama.ülkemizde bu tarz yapay resiflere ihyacı olan çok yer var,bu resifler hem balık popülasyonu açısından faydalı hemde,trollerin kıyılara kadar gelip taramasına engel olur.bence süper,valla darısı başımıza.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
emeği geçenlere teşekkürler.AlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi