öğlen vaktine doğru,yine boğaçalar boyozlar,acelece yaptık kahvaltımızı.
dün aynı ekip aynı mera haydin balığa.
hedef balığımızın saatine kadar erkek mercanların ufaklarını iade etmek kaydıyla bir-iki kilo balığımızı aldık şükür.tabii çipuralarıda.dün hedef balığımız saatini şaşırdı fazla değildi.ama olsun yine o müthiş kafa atışları hissettik oltamızda.ercan abim yine baş rolde yeri tam tespit edip bize keyifli saatler yaşattı.seviyorum seni abim benim.
yem sardalya,sülünez.
oltalar allaha emanet,çeşitli iğneler.
derinlik 40-45 m.
o güzel krlangıç,büyüsünde gelsin dilekleriyle denize iade edildi,diğer bütün ufak balıklarla birlikte.
nedesem boş maşallah'ınız var elinize sağlık merayı mulmuşsunuz harika dikkat edin merayı kurutmayın daha bollarına rast gele arkadaşlara selam bu arada balıklar süper.
bucalıfikret yazdı:nedesem boş maşallah'ınız var elinize sağlık merayı mulmuşsunuz harika dikkat edin merayı kurutmayın daha bollarına rast gele arkadaşlara selam bu arada balıklar süper.
eyvallah şekerim.mera işi tamam,balıkta var.denizde her şey yolunda,şimdi sıra karada.
Tavayı kızdırır ama kiloya yakın çipurlar yoğun akıntı nedeniyle kendilerini sakladılar. Birlikte olmak dünkü hava kadar güzeldi abisi. Keyifli bir güne daha imza atıldı. Afiyetle Çakır hocama sevgiler ve selamlar. Tabii ki kara kızıma da
tebrikler abilerim balıklar yine harikaçç kırlangıçı saldığınıza sevindim bir hikayesini okudum o hikayeden sonra bu balığa kıyamaz oldum.. ekibe selam olsun imrenmemek elde değil..