Yorumları: 20
Konuları: 1
Öncelikle herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum sayın üstadlarım abilerim ve kardeşlerim..
Bulgaristan / Burgaz doğumluyum. Antalyada yaşıyorum 25 yaşımdayım. Turizm sektöründe faliyet gösteren bi firmada çalışmaktayım. Genelde gölde avlanmaktayım fakat artık denizde avlanmak istiyorum. Gerekli bilgileri buradan bulabileceğimi ve o eşsiz bilgilerinizle siz üstadlarımın bana yardımcı olabileceğinizi içtenlikle biliyorum.. Herkese Teşekkürler. Bu büyük ailenin parçası olmak beni gururlandırıyor...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Mustafa_07 yazdı:Öncelikle herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum sayın üstadlarım abilerim ve kardeşlerim..
Bulgaristan / Burgaz doğumluyum. Antalyada yaşıyorum 25 yaşımdayım. Turizm sektöründe faliyet gösteren bi firmada çalışmaktayım. Genelde gölde avlanmaktayım fakat artık denizde avlanmak istiyorum. Gerekli bilgileri buradan bulabileceğimi ve o eşsiz bilgilerinizle siz üstadlarımın bana yardımcı olabileceğinizi içtenlikle biliyorum.. Herkese Teşekkürler. Bu büyük ailenin parçası olmak beni gururlandırıyor...
sıcacık bir giriş yapmışsın mustafacım.hoş geldin.senin gibi sıcacık dostlar var antalyada,az sonra sohpet başlar.sanada tuzlu suda rasgelsin.
yycolak yazdı:sıcacık bir giriş yapmışsın mustafacım.hoş geldin.senin gibi sıcacık dostlar var antalyada,az sonra sohpet başlar.sanada tuzlu suda rasgelsin.
Çok teşekkür ederim Yalçın abicim sağolasın..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Mustafa_07 yazdı:Çok teşekkür ederim Yalçın abicim sağolasın..
sende sağol kardeşim.
Yorumları: 242
Konuları: 22
Sevgili Mustafa,dostların ile birlikte gönlünüze göre avların denk gelmesi dileği ile keyifli paylaşımlar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aramıza hoşgeldin mustafa,rastgele
LeVrEkCi yazdı:aramıza hoşgeldin mustafa,rastgele 
ishak BALLICA yazdı:Sevgili Mustafa,dostların ile birlikte gönlünüze göre avların denk gelmesi dileği ile keyifli paylaşımlar.
Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için İshak ve Nihat abilerim...
Yorumları: 34
Konuları: 5
aramıza hosgeldın mustafa sanada rast gelsın
tutulan balığın önemli oladuğu kadar kaçan balığında önemi vardır.önemli olan resimleyip burda paylaşmaktır.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldin
Sazanları özledim...
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Ailemize hoşgeldin MUSTAFA keyifli paylaşımlar...