Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dönüş balığı
Snifsinf Benim rahatsız olduğum bir konu geçen sezonda herkes çinekop ve lüfere doydu şimdi balığın yumurtlama zamanı bence resmen bir katliyamdır . Bunun da yasaklanması lazım geçiş balığının peşine düşülmemelidir. düşünmek lazım insanı yavrusundan ayırmak nasıl kötü bir durumsa balığında tutulmasınıda engellenmesi gerekir. Sonra sezonda niye balık yok deriz .Saygılarımla
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Bul
yakup enteresan şakilde şu ara tutulan sarıkanat ve lüferler havyarsız,bu duruma ben ve çevremdekilerde şaşırıyorlar.
Bul
Balıklar gayet lezzetli istavritleri tava yaptık süperdi. Lüferide dün yedim Nihat abinin dediği gibi havyarsızdı.
Bul
kaya balığı yazdı:Snifsinf Benim rahatsız olduğum bir konu geçen sezonda herkes çinekop ve lüfere doydu şimdi balığın yumurtlama zamanı bence resmen bir katliyamdır . Bunun da yasaklanması lazım geçiş balığının peşine düşülmemelidir. düşünmek lazım insanı yavrusundan ayırmak nasıl kötü bir durumsa balığında tutulmasınıda engellenmesi gerekir. Sonra sezonda niye balık yok deriz .Saygılarımla

Yakup bu konuların yetkili makamlarca gözden geçirilmesi gereken konulardır.
bu konular ele alınırsa sizin gibi duyarlı kişilerle sonuca daha kolay ulaşılır.
yazınız için teşekkürler,ellerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Ben sadece sizlerle paylaylaşmak istedim .
Bul
Yakup abi iyi etdin Gulumse şu ara tutulan istavritlerin büyük bir çoğunluğunun havyarlı olduğunu ancak Lüfer familyasının havyarsız olduğunu tutan bir çok kişiden duydum.
Duyarlı olduğun için teşekkür ederim Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Duyarlılığınız için AlkisAlkisAlkis
Bul
duyarlılığın takdire şayan yakupcum.
ama ben amatörün yakaladığı balığın popülasyonu etkileyeceğini zannetmiyorum.Hi
Bul
yycolak yazdı:duyarlılığın takdire şayan yakupcum.
ama ben amatörün yakaladığı balığın popülasyonu etkileyeceğini zannetmiyorum.Hi

İnşallah öyledir yalçın abi işte ben böyle birisiyim ben o balıkları tutmuyorum . Zamanı gelince tutuyorum bizim ekipte yaklaşık 15 kişi var fakat onlardanda tutan var dinleyen kim
Bul
Bu balık ile ilgili güzel bir sunum var .. orada herşey anlatılıyor

Lüfer ( Pomatomus Saltatrix ) Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi