Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mariner8 ve Ayhan Çarşambalıkları çıkardı
Evet dün Salı ( 14-5-2013 ) yerel resmi tatil nedeniyle Ayhan arkadaşla sirtiye gitmek için daha birkaç gün önce kararlaştırmıştık ve tuttuğumuz balıkları Çarşamba akşamı masasına götürürüz demiştik,ve sabah sabah saat 6,00 gibi İmaret limanında buluştuk ve Ayhanın sandalıyla hemencecik girdik ve ilk balığı limanın ağzında Ayhan sandala aldı 71 bir ıskarmoz balığıydı , kısa bir aradan sonra bende bir ıskarmoz tuttum Ohyandan ve arkası geldi saat 9,30 cıvarı gibi Ayhan acil bir işi için çıkmak zorunda kaldık Snifsinf
Hava da çok güzeldi canım denizden ayrılmak istemiyordu , o arada İmaretteki yemcimizden taze mamun buldum ve benim sandalla sirti yaparak uzak merama yöneldim , merama az kala sirtilerden biri ( sahte balıcıklı olan ) takırdadı hemen elime aldım evet iyi kafa atıyordu , balığı biraz yorarak kepçe ile sandala aldım 71 iyice boy bir sinaritti , merama varınca demirledim ve yemliye başladım , baştan bir saat kadar hiç bir vuruş yoktu tam neytleniyordum yine sirti yapmaya o arada olta tahtalarından biri başladı takırdamaya , evet güzel bir boy mercandı Ohyandan ondan sonra kısa aralıklarlan arkası geldi , çok güzel keyifli balıkçılığımı saat 14,00 kadar sürdü ve eve dönüş yoluna koyuldum
Sirtide kullanılanlar sahte balıcıklar 8,5 cmlik ve 14 cmlik ve değişik renklerde ve boylarda silikon ( en verimlisi yarısı kırmızı yarısı beyaz )
Yemli dip balıkçılığında kullanılan oltalar klasik hırsızlı mercan takımı ve iğneler No 3 nikel çapraz
Herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
aretlik,her turlu balikcilik olmus...Alkis
lufer ciksaydi sirtide Ayhan kacmazdi sanirimSiyirdimHappy
neyse az sonra carsamba baliklarinin tadina bakacagiz....Seerf
arada bereketli olan o eski merlarima benide alsanaAffetAffetAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bende önce raporu yazanın faruk abi olduğunu düşünerek heralde şaka yapıyor diye gerçekten içimden düşündüm,sonra baktım faruk abinin cevabı var Siyirdim başa döndüm baktım ki tabiiki rapor ahmet abinin Alkis,tebrikler ahmet abi,bereketli olsun gününüz güzel geçmiş,afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
Bereketli olsun ahmet abi çarşambalıklar çok güzel afiyetle.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Tebrikler AhmetAlkis Güzel avlara devam ediyorsunuz. Istavrit de canavar gibi.
Teknedeki manzara daha süper ama
AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Daha iyilerine AHMET abi rastgele tebrikler...AlkisAlkisAlkis
Bul
Ahmet abi, balıklar av süper ama şu işin keyfini çıkarışına ayrı bayılıyorum AlkisSeerf oltan balıksız keyfin eksizsiz olmasın Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Kaptan yapılan av Çarşamba'nın keyfine yakışır olmuş. TebriklerAlkis Afiyetle ve bereketle. İnşallah daha bereketlilerini de görürürüz.76
Bul
Ahmet abi balıklar çok güzel. Bereketi bol olsun.

busene istavritler neyine güveniyorsa ne kaşık ne rapala ne uzun olta. Herseye atlıyor.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:aretlik,her turlu balikcilik olmus...
lufer ciksaydi sirtide Ayhan kacmazdi sanirimSiyirdim
neyse az sonra carsamba baliklarinin tadina bakacagiz....
arada bereketli olan o eski merlarima benide alsanaAffet
rastgele
Teşekkürler aretlik , tadı nasılmış ? , Siyirdim
biliyorsun sen bana karşı cezalısın Frown seni balığa Ayhan götürsün Hehe

LeVrEkCi yazdı:bende önce raporu yazanın faruk abi olduğunu düşünerek heralde şaka yapıyor diye gerçekten içimden düşündüm,sonra baktım faruk abinin cevabı var Siyirdim başa döndüm baktım ki tabiiki rapor ahmet abinin Alkis,tebrikler ahmet abi,bereketli olsun gününüz güzel geçmiş,afiyet olsun rastgele Seerf
Teşekkürler Nihat , rastgele 76
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun ahmet abi çarşambalıklar çok güzel afiyetle.

Teşekkürler Haşim , rastgele 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8"den ilkbahar bereketi mariner8 21 3,347 11-05-2015, 09:22
Son Yorum: yaser2sultan
  Özlemişim ! ( mariner8 , 6/8/2014 ) mariner8 17 2,954 20-08-2014, 23:24
Son Yorum: mariner8
  mariner8 bu senenin ilk balıkçılığı mariner8 19 2,419 08-01-2014, 17:35
  mariner8 12-8-2013 mariner8 19 2,694 26-08-2013, 22:03