Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çupralar ve akrabaları
Arkadaşlar selam;

bu sabah iş öncesi meralarımı yoklayım dedim. 1 aydır haftanın 3-4 günü avlanıyorum çok güzel çupralar var, fotoğraf çekip paylaşmak nasip bugüne nasipmiş. Gece 3:00 de kalkıp dünden ayırttığım yemlerimi alıp merama vardım.Olta atmayıp 30 adika kadar havanın aydınlanmasını bekleyip kahvaltımı yaptım. Havanın aydınlanmasıyla balık başladı. belki 30 tane minik lidaki tutup suya geri iade ettim. Ufak balıklardan kalan yemlerede resimlerdekiler atladı. yem olarak mamun 0,22 msina ve zoka kullandım. Daha güzelleri kalbi iyi olan dostlara nasip olsun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
barışım maşallah'ın var eline emeğine sağlık senin raporlarını özlemişiz bukadar ara verme çupra harika saldkların benim ayarındadır kesin.Siyirdim kardeşim daha bollarına rast gele afiyet şeker olsun.SeerfAlkisSeerf
granyöz varmı.Seerf
Bul
barışcım tebrikler..sabahın o ilk saatleri çok zevkli değilmi..harika iş çıkarmışsın her zamanki gibi..daha bollarına inşallah..AlkisSeerfSeerfSeerf
Seerf
Bul
Sen bu işi biliyorsun Barışçım Alkis

daha niceleri rastgele Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Bereketli olsun barış.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
BARIŞ kardeşim tebrikler kıskanılacak bir ava imza atmışsın daha iyi avların olsun inşallahAlkisAlkisAlkis
Bul
tebrikler gerçekten meralar çok sağlam,değerini bilek lazım.bizim buralarda çupranın ç si bile yok Smile şansınız daim olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
harbi deniz çipurası kendini hem fiziki hemde renk olarak belli ediyor.çipuralar filinta gibi.
ellerine sağlık,Barış,balıklar harika.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Barış her zamanki gibi süpersin, formunu korumaya devam Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Barış abi yine harika bir av yapmışsın AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  poyrazla gelen çupralar ve levrekler bucalı 62 8,242 04-11-2011, 21:47
Son Yorum: mariner8
  çupralar ve levrek bucalı 39 4,506 30-07-2011, 23:25
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi