Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Babuba
Nihayet 3 ay sonra denize indirebildim. tekneyi. Biraz uğraştırdı ama müthiş derecede keyifli oldu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Hayırlı olsun nihat kazasız belasız iyi günlerde kullan bol ve büyük avların olsun.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
vay maşallah Allah kazasız belasız bol ve trofeli avlar versin keyifle kullan inşallah adaşım.gerçekten güzel olmuş maşallah AlkisSeerf
Bul
abi rastgele, fazla yorulmadan av yapılır bu tekne ile,ayrıca o takımları hazırlamak tekneden daha çok uğraştırmıştır seniSmileSeerf
Bul
abi hayırlı olsun kazasız belasız bol avlar nasip olsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Hayırlı olsun Nihat.Allah kazasız belasız güzel avlarda kullanmayı nasip etsin. Ne kadar çok takım var orada öyle. Rastgele GulumseAlkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
LeVrEkCi yazdı:vay maşallah Allah kazasız belasız bol ve trofeli avlar versin keyifle kullan inşallah adaşım.gerçekten güzel olmuş maşallah AlkisSeerf

Adas tesekkur edıyorum. Amın ınsallah beraber balıklar tutmak nasıp olur.
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi rastgele, fazla yorulmadan av yapılır bu tekne ile,ayrıca o takımları hazırlamak tekneden daha çok uğraştırmıştır seniSmileSeerf

Omer tekne yokken balıga cıkamadık. Malzemecı bır arkadasım var oturduk cuval dolusu takım hazırladık
[/COLOR]
Bul
monawar yazdı:abi hayırlı olsun kazasız belasız bol avlar nasip olsun
Amın tesekkur edıyorum.

ufuktan26 yazdı:Hayırlı olsun Nihat.Allah kazasız belasız güzel avlarda kullanmayı nasip etsin. Ne kadar çok takım var orada öyle. Rastgele GulumseAlkis

Ufuk hocam tesekkur edıyorum.
[/COLOR]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Hayırlı olsun nihat kazasız belasız iyi günlerde kullan bol ve büyük avların olsun.Affet

Haşim abi teşekkürler. Allah razı olsun.

O avatar ne güzelmiş Siyirdim az bulunan bir tür herhalde
[/COLOR]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi