Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 Eylül 2013 İzmir Karaburun
Cumartesi günü 3 arkadaş epeydir düşünüp de gerçekleştiremediğimiz Yeni Limandan balık avı organizasyonunu gerçekleştirdik.

Sabah 06,00 gibi limandan ayrıldık akşam 17,00'da limana döndük.
90-100 metreler arasında akış ile avlandık.
yem sülünes,
makine daiwa GS9 (tavsiye ederim o derinlikten balık çekmek için haarika bir makine)
kurşun 250 grm.
3'lü hırsızlı sarkıtma takım.

kişi başı 20 - 25 parça arası mercan aldık.

resimleri yüklemesi konusunda Faruk abimin yardımını talep ettim, kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
kişi başı 20 - 25 parça mercan Hi çok güzel av olmuş, ekibi tebrik ederim Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Balıkçı tabiriyle "balığı boğmuşsun"..Herşeyi ile sana yakışan muhteşem bir av gerçekleştirmişsin.Kutluyorum ve başarılı avlarının devamını diliyorum.Arkadaşlarınıda candan kutluyorum.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Tebrikler SALİH abi güzel bir av olmus daha iyilrinr rastgele...
Bul
Salih uzun bir aradan sonra guzel av olmusAlkistum ekibe tebriklerAlkis
pembeler harikaAlkis
afiyetlerSeerf
pembelerin yerini bulmussunuz..arada ziyaret edin onlari..Siyirdim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Salih Reis yazdı:Cumartesi günü 3 arkadaş epeydir düşünüp de gerçekleştiremediğimiz Yeni Limandan balık avı organizasyonunu gerçekleştirdik.

Sabah 06,00 gibi limandan ayrıldık akşam 17,00'da limana döndük.
90-100 metreler arasında akış ile avlandık.
yem sülünes,
makine daiwa GS9 (tavsiye ederim o derinlikten balık çekmek için haarika bir makine)
kurşum 250 grm.
3'lü hırsızlı sarkıtma takım.

kişi başı 20 - 25 parça arası mercan aldık.

resimleri yüklemesi konusunda Faruk abimin yardımını talep ettim, kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Kaptan çok güzel bir av yapmışınız tebrik ederim. Kırmızı kırmızı ne güzel görünüyor. bende bir gün kırlangıç, sarı mezgit ve iskorpit dışında kırmızı bir balık avlayacam inşallah.

Resimler konusunda faruk abiden yardım istedim yazınca bende siz ege denizinde karşılıklı yola çıkıp ortada buluştunuz da beraber balık avladınız anladım Siyirdim keyfe bak be ya diye düşündüm Smile ama faruk abinin mesajını görünce çözdüm.

rasgele reis daha bollarına inşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Salih uzun bir aradan sonra guzel av olmusAlkistum ekibe tebriklerAlkis
pembeler harikaAlkis
afiyetlerSeerf
pembelerin yerini bulmussunuz..arada ziyaret edin onlari..Siyirdim
rastgele

Faruk abi maşallah çok yakışıklı görünüyorsun.Alkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
xfisher yazdı:kişi başı 20 - 25 parça mercan Hi çok güzel av olmuş, ekibi tebrik ederim ::

Berkan kardeşim daha güzel avlar sizlerin olsun, rastgele

Cahit Acun yazdı:Balıkçı tabiriyle "balığı boğmuşsun"..Herşeyi ile sana yakışan muhteşem bir av gerçekleştirmişsin.Kutluyorum ve başarılı avlarının devamını diliyorum.Arkadaşlarınıda candan kutluyorum.::
Cahit abicim epeydir gidemiyorduk kurtları atmak iyi oldu.

YaKaMoZ yazdı:Tebrikler SALİH abi güzel bir av olmus daha iyilrinr rastgele...
Murat kardeşim daha güzel avlar sizlere rastgelsin.

Albatros-gr yazdı:Salih uzun bir aradan sonra guzel av olmusAlkistum ekibe tebriklerAlkis
pembeler ::
afiyetler::
pembelerin yerini bulmussunuz..arada ziyaret edin onlari..::
rastgele
Faruk abicim öncelikle katkın için teşekkür ederim. Senin her hafta yayınladığın raporlar yüzünden yerinde duramaz olmuştum Siyirdim

nihatkr yazdı:Kaptan çok güzel bir av yapmışınız tebrik ederim. Kırmızı kırmızı ne güzel görünüyor. bende bir gün kırlangıç, sarı mezgit ve iskorpit dışında kırmızı bir balık avlayacam inşallah.
Resimler konusunda faruk abiden yardım istedim yazınca bende siz ege denizinde karşılıklı yola çıkıp ortada buluştunuz da beraber balık avladınız anladım Siyirdim keyfe bak be ya diye düşündüm Smile ama faruk abinin mesajını görünce çözdüm.
rasgele reis daha bollarına inşallah.

Nihat kardeşim sen İzmir'e gel ben mercanın kralını yakalatırım sana, daha güzelleri sana rastgelsin.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
salih mercan merasını bulmuş süper olmuş daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.76AlkisSeerfSeerfSeerfSeerfSeerfSeerfsunuz avınız
Bul
Tebrikler Salih, çok güzel bir av olmuş. Maden bulmuşsunuz tam anlamıyla.
Afiyet olsun AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11/17 eylül bayram tatili ve avlarim MaVrUşGiL 22 1,484 26-09-2016, 14:37
Son Yorum: MaVrUşGiL
  17 eylül 2016 yalova tatar 11 899 22-09-2016, 21:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Karaburun Mercanları :) dentex 22 2,941 19-09-2014, 17:25
Son Yorum: doktor
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,531 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  15 Mart 2014 Karaburun açıkları Salih Reis 22 2,716 26-03-2014, 18:08
Son Yorum: Salih Reis
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,465 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  08.12.2013 galata köprüsü avi Sokrates 14 2,592 21-12-2013, 21:12
Son Yorum: orhanekmekci
  03/11/2013 kasna avımız. muratcoskun 12 2,391 05-12-2013, 11:26
Son Yorum: muratcoskun
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,167 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  17/11/2013 sirtiye niyet mercana kısmet mariner8 20 2,975 02-12-2013, 10:32
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi