Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr paragat-sirti 1-0
21/9/2013 Fener limani
Saat 19:00..150 kancalik mamun ile yemli paragatimi atmak icin bu gun sonar ile merada yer tespiti yapmak amaci ile..limandan biraz erken ayrildim.Liman cikisi hava biraz bulutlu guzel bir gun batimi vardi.Saat 20:00 gibi meraya paragatimi attim.Yanimda az mamun vardi..mirmir merasina gectim..ilk oltada bir mirmir..fakat 2.oltayi atmak kismet Snifsinfolmadi,telefon geldi..masa hazir dedilerSiyirdim..ikiledimSiyirdim
22/9/2013 pazar
Saat 07:30..Paragatimin basindayim..hemen toplamaya basladim,gelen baliklar cogunluk ile melanur..bu arada bir tanede sivri burun sargoz(HIONA) cikti.Bereket versin dedim.
veeeee bir sozum vardi...
LeVrEkCi yazdı:birdahaki çıkışında birde benim için sırtı yap ama rapala kurşun arası 12 kulaç olsun ve rapala dipten gelsin,kayalık arkası kumluk olsun : bak neler gelecek neler

yaptim Nihat..senin icinde sirti yaptimSeerf...aynen uygulandi tik yok...Siyirdim...sen mutlu ol yeter..hani sarkisida var..Siyirdim

Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun faruk abi,teşekkür ederim beni düşündüğün için.trofelere az kaldı hissediyorum GulumseSeerf
Bul
Azar azar tutun balıkları Faruk Alkis Klasiğe devam diyorsun malı götürüyorsun.
Afiyet olsun. GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
faruk abi ellerine sağlık,yine çeşit yapmışsın,şansın daim olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Bereketli afiyet olsun FarukSeerfsırtıda kullandığın kurşun kaç gr dı.
Bornova - izmir
Bul
Faruk abi maşallah. Bu paragat işi seni iyice sardı. Normal olta kullanmıyorsun artık. Maşallah allah bereketini artırsın. Seerf Alkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
faruk abi sepeti doldurmuşsun yine Smile birde üzerine hazır masaya konmuşsun Happy bereketli olsun sırtıyı da başardınmı artık senden iyisi yok Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:faruk abi sepeti doldurmuşsun yine Smile birde üzerine hazır masaya konmuşsun Happy bereketli olsun [SIZE="4"]sırtıyı da başardınmı [/SIZE][SIZE="4"]artık senden iyisi [/SIZE][SIZE="4"]yok[/SIZE] Siyirdim

Az kaldıHeheusta kalamarcı,seni sahalarda göremez oldukMahcup
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi,teşekkür ederim beni düşündüğün için.trofelere az kaldı hissediyorum Gulumse:f:

ufuktan26 yazdı:Azar azar tutun balıkları Faruk : Klasiğe devam diyorsun malı götürüyorsun.
Afiyet olsun. ::

ANTALYALI07 yazdı:faruk abi ellerine sağlık,yine çeşit yapmışsın,şansın daim olsun.rastgele.

orhanekmekci yazdı:Bereketli afiyet olsun Faruksırtıda kullandığın kurşun kaç gr dı.

nihatkr yazdı:Faruk abi maşallah. Bu paragat işi seni iyice sardı. Normal olta kullanmıyorsun artık. Maşallah allah bereketini artırsınAlkis

fish or die yazdı:faruk abi sepeti doldurmuşsun yine birde üzerine hazır masaya konmuşsun Happy bereketli olsun sırtıyı da başardınmı artık senden iyisi yok ::

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beylerSeerf
Orhan abi ben 7-8 metrelerde sirti yapiyorum..kullandigim 2 no kursun(her birii) 50 gr
sizlerede rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Az kaldıHeheusta kalamarcı,seni sahalarda göremez oldukMahcup

bizim burda ancak açılıyor sezon faruk abi bekle ve görrr SiyirdimSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,393 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,609 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,347 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,324 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,347 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,562 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,006 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,039 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,290 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,032 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi