22-09-2013, 19:45
21/9/2013 Fener limani
Saat 19:00..150 kancalik mamun ile yemli paragatimi atmak icin bu gun sonar ile merada yer tespiti yapmak amaci ile..limandan biraz erken ayrildim.Liman cikisi hava biraz bulutlu guzel bir gun batimi vardi.Saat 20:00 gibi meraya paragatimi attim.Yanimda az mamun vardi..mirmir merasina gectim..ilk oltada bir mirmir..fakat 2.oltayi atmak kismet
olmadi,telefon geldi..masa hazir dediler
..ikiledim
22/9/2013 pazar
Saat 07:30..Paragatimin basindayim..hemen toplamaya basladim,gelen baliklar cogunluk ile melanur..bu arada bir tanede sivri burun sargoz(HIONA) cikti.Bereket versin dedim.
veeeee bir sozum vardi...
yaptim Nihat..senin icinde sirti yaptim
...aynen uygulandi tik yok...
...sen mutlu ol yeter..hani sarkisida var..
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
Saat 19:00..150 kancalik mamun ile yemli paragatimi atmak icin bu gun sonar ile merada yer tespiti yapmak amaci ile..limandan biraz erken ayrildim.Liman cikisi hava biraz bulutlu guzel bir gun batimi vardi.Saat 20:00 gibi meraya paragatimi attim.Yanimda az mamun vardi..mirmir merasina gectim..ilk oltada bir mirmir..fakat 2.oltayi atmak kismet

22/9/2013 pazar
Saat 07:30..Paragatimin basindayim..hemen toplamaya basladim,gelen baliklar cogunluk ile melanur..bu arada bir tanede sivri burun sargoz(HIONA) cikti.Bereket versin dedim.
veeeee bir sozum vardi...
LeVrEkCi yazdı:birdahaki çıkışında birde benim için sırtı yap ama rapala kurşun arası 12 kulaç olsun ve rapala dipten gelsin,kayalık arkası kumluk olsun : bak neler gelecek neler
yaptim Nihat..senin icinde sirti yaptim

Bundan iyi avlar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]