Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antalyada verimli mırmır merası kaldımı
Değerli site sakini abilerim, kardeşlerim;
öncelikle yeni olduğum platformda merhaba demek istiyorum. Daha önceden de takip ediyordum yeni üye oldum.
açmış olduğum ilk topikde bu konuya değinmek istedim.
Antalya'da ikamet edenlerin de bildiği üzere artık antalya kıyılarında av imkanı geçmişe nazaran çok azaldı, gerek küresel değişim gerekse ve özellikle beşeri faktörlerle kıyıların doğasını oldukça bozduk.
Benim sorum bugünlerde oldukça merak sardığım ve kafayı taktığım mırmır avını bir kaç parça da olsa yapabileceğim bir mera, sahil, son günlerde av yapmış arkadaşlar tavsiye edebilirler mi? Lara bu konuda eskisi gibi verimli değil ne yazık ki Rolleyes
Mesela Göynük sahilinde yapıldığını duydum buradan mırmır avı avı yapabilmiş bir arkadaşımız var mı yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum Gulumse
Bul
Aramıza hoş geldin Merih,konuyu gören Antalyalı arkadaşlar yardımcı olacaklardır.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Teşekkürler abi hoşbuldum. Antalyalı arkadaşların katılımlarını bekliyorum
Bul
MERIHCAN ailemize hosgeldin ...
MIRMIR merasi yeri flan soyleyemem gelirsin tanisiriz kaynasiriz beraber gideriz daha ne diyim ben sanaSiyirdim
Bul
merihcan hoş geldin keyifli paylaşımlar .... yakamoz 'un dedigine kulak ver kesin biliyordur güzel bir meraGulumseGulumse
Bul
Forumda birinle tanışıp birinle balıga gitmek için neler yapıyorum...SiyirdimSiyirdim
Bul
Murat abi merhaba öncelikle hoşbuldum müsait olduğun zaman irtibata geçebiliriz o zaman Gulumse
Bul
merihcan yazdı:Murat abi merhaba öncelikle hoşbuldum müsait olduğun zaman irtibata geçebiliriz o zaman Gulumse

Merhaba MERIHCAN mühendislerle işim olmaz...
Şaka şaka numaramı yazıyorum sana özeldenSeerf
Bul
Hişt ne oluyor orda Siyirdim
Balıga gitcez sorunmu varSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstavrit , Levrek,Mırmır Erkan123 9 2,411 21-01-2011, 12:53
Son Yorum: Atakan_YeniFoca
  Mırmır hakkında yardım Erkan123 20 4,729 18-01-2011, 23:14
Son Yorum: Erkan123
  mırmır başlıyo.. big fish onur 3 1,850 11-10-2006, 17:17