Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28/11 Yeşilköy
Hava kapalı,rüzgar 20' civarı poyraz,biraz ayaz.Yani hafifçe üşütüyor insanı. Sahile indim,saat 14.30. oltanın birine çinekop dip takım takıp filato istavrit yemle salladım.İkinci oltaya 15'li yemli çapari taktım,yem isavrit sülük yem. 17.00 ye kadar bekledim. Zamamn zaman çinekop takımını çekip kontrol ettim.en ufak bir diş izi bile yok. yemle çapariyi ilk taktığım yemlerle topladım. Yeşilköy kıyısı boş.
Bununla birlikte açığımız da,adalar hizalarında büyük gırgır motorları o saatlerde ağ attılar.ağ atan ve istikamete seyir eden 14 gırgır saydım. Sanırım kanalda balık var.
Bul
abi sen ne duruyon kapatsana kanalı balıklar bir yere gidemesin
Bul
Aaaah be kamil ! Gırgırlar kapattı zaten.Bize bişey kalmıyorki Smile
Bul
ne deyim abi sağlık olsun kalanlada biz idare edeceğiz
Bul
ibrahim abi bugün ben de boştum yaw hem de epey üşüdüm.ben de bişeyler yazayım da herkes okusunSmile
Bul
ibrahim abi o gırgırlar balık bırakmıyacak denizde..balığa gidiyoruz..balık yok..şu zamanda balık olmazmı...insan bir hevesle gidiyor..bakıyosun..oltanın ucunda en ufak bir hareket yok...insanın hevesi kaçıyor...kaç gündür balığa çıkmıyorum..yani gitmek istemiyorum...balık yoksa niye gideyim...abi saygılar...rastgele..
Bul
Evet arkadaşım balıklar artık derin sularda akmaya başladı kıyılarda gümüşten baska birsey yok artık...
:0507::0507:Mad:0507::0507:
Bul
Haklısın Ozan,saat 14.00 kanal üzeri ağlarını salmış gırırlanla doluydu,ne çektiler bilmiyorum ama ya çinekop ya palamuttur. kıyıda tek bir balık yok. İzmarit bile.
bende bir kaç gün çıkmayacağım.Boşuna ayaz yemeninde bir anlamı yok.
Bul
Arkadaşlar artık balıklar derinden yanı acık gidecek kanal suların altından akacak balıklar kıyıda balıklar nısan 15 ten sonra kıyılayacak (Yani anamaca) zamanı kıyılayacak .Kıyılarda gümüş ve kefaldan baska mırmır ve taş balıkları olur..
Bul
Sağol Cengiz,bu durumda en doğrusu misinaları tatlı su ile yıkayıp,kamışları güzelce silip,makinaları yağlayıp ilkbaharı beklemek. Bilgiler için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeşilköy sahilinde balık çıkıyormu? uğur kelkit 4 4,067 10-09-2010, 01:00
Son Yorum: HAŞİM77
  31/05/2007 Yeşilköy RaPaLaCı 30 6,182 07-06-2007, 15:00
Son Yorum: RaPaLaCı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi