Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayramın Son Şekerleri
Tarih: 18.10.2013
Yer Aliağa körfezi
Yem:Mamun,kurt

Bayramın son günü komşum Serkan, ava gitmeyi teklif etti.Yanında eniştesi de gelecekti. O da benim eski öğrencim 98 mezunu Süleymanmış.Smile Bu vesile ile görüşmüş olduk.Gece olmadan avlağımıza vardık.Hava biraz soğumaya başlamıştı.Fakat balık ard arda vuruyordu.Epey balık kaçıdrım.Çünkü apansız gittiğim avda oltaları düzenlemeye fırsatım olmamıştı.Neyse balıkları kaçırınca akıllandım ama sonrası çok güzel oldu.Saat 21-24 arası 3 ü iri,5 mırmır 1 paşayı attım livara.Ee nede olsa Paşa olmadan olmazdı. Wink Serkan ve Süleyman balık alamamışlardı.Sıkıldılar.Gece 01 de havada bozunca toplanıp,döndük.
Korkunç şimşek çakıyordu Manisa tarafında.Manisayı sel almıştı.Yollar dere gibi akıyordu.
Bu havaya rağmen iyi balık almıştım.Daha güzellerinin sizlerin olması dileğimle rastgele.
[Resim: gw6d.jpg]
Bul
Çok güzel bir av.Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum..AlkisAlkis
Bul
Tebrikler KAMİL hocam daha iyi avlarına rastgele...
Bul
Tebrikler Kamil Hocam, sizin avlarınızda çupra olmassa olmaz zaten,50 tane mırmır olsa da illaki 1 çupra olur , yazın paylaştığınız raporlardan biliyoruz Smile
Bul
Kamil hoca, çok güzel bir av olmuş. Bereketi bol olsun. Alkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
kamil eline sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
kamil hocam bereketli olsun balıklar iyi boyda maşallah.afiyet olsun.
yalnız şimşekli bir havada site üyesi bir arkadaşımızı yıldırım düşmesi sonucu ne yazık kaybettik,elinizdeki kamış direk çekiyor aman diyeyim aklınızın bir köşesinde bulunsun diye yazayım dedim.rastgele Alkis
Bul
Cahit Acun yazdı:Çok güzel bir av.Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum..AlkisAlkis

Sağol usta.Daha iyileri sizlere nasip olsun.
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler KAMİL hocam daha iyi avlarına rastgele...

Teşekkürler,daha iyileri size de nasip olsun.
Bul
bigbossares yazdı:Tebrikler Kamil Hocam, sizin avlarınızda çupra olmassa olmaz zaten,50 tane mırmır olsa da illaki 1 çupra olur , yazın paylaştığınız raporlardan biliyoruz Smile

Erkan kardeşim,Paşa team diye imza ayarı yaptıktan sonra paşayı oaraya koymadıkmı,ayıp olur değilmi? Benim en sevdiğim balık o..Daha güzel avlar sizlere de nasip olur inşallah.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bayram Şekerleri KonuşanBalık 13 3,027 24-09-2010, 19:52
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi