Hafta sonu için ORTAGIM ve aynı zamanda arkadaşım olan MUSTAFA yla plan yapmıştık cumartesi iş yerinden erken çıkıp evin yolunu tuttum tekne nin hazırlanması kendi hazırlıklarım derken saat epey geç olmuştu meramız ANTALYA ya oldukça uzaktı ve nihayet MUSTAFA da gelmiş yola çıkmıştık çıkmıştık çıkmasına ama daha ilk dakikalarda terslikler gelmeye başlamıştı MUSTAFA telefonunu bulamıyordu derken teknenin romorkunun tekerini kontrol ettigimizde boşluk oldugunu gördük uzun bir yola gidecegimiz için risk alamazdık önce MUSTAFA nın evine gittik telefonu almak için fakat evdede yoktu hatırlamaya çalışırken telefonuda bu arada çaldırıyorduk ama ses yok sitedeki çocuklar geldi abi telefonmu arıyorsunuz diye evet dedik markette dediler ilk aksilik giderilmişti sıra geldi tekere MUSTAFA arkadaşını aramıştı dükkanı kapatmamışlar hemen sanayinin yolunu tuttuk yarım saat içinde ikinci aksiliktende kurtulduktan sonra yola çıkmıştık bu defada buz sorunumuzun oldugunu anladık o sorunuda meramıza yakın bir yerde oturan teyzeogluna telefon açarak hallettikten sonra yola çıkmıştık 100 kilometrelik yolculugumuzdan sonra nihayet meramızdaki yakın bir yerde olan balık restorantındaydık MUSTAFA nın yanına aldıgı iki kuzuyu ızgarada pişirtikten sonra afiyetle balıklarımızı yemiştik derken teyzeoglu geldi kalktık ve denize açılacagımız koyumuza geçtik çok güzel ve birazda soguk bir hava bizi bekliyordu çayımızı ocaga koyduk çaydı muhabbetti derken saat 24 olmuştu biz MUSTAFA yla çadırlarımızı kurduktan sonra teyzeoglumada hadi sizde gidin artık yatın diyip vedalaştık saatlerimizi sabah 6 ya kurup yattık sabah zıpkın gibi ayaktaydık teknemizi hazırlayıp yola çıktık tek tek meraları yoklayarak çıktıgımız avımızda yine hüsranlamı dönecegiz derken MUSTAFA abi ben kendimden geçtim ama senden ümitliyim diyordu bu konuşma daha beş dakika geçmeden benim kamışa balık bindi ilk defa jigging avı yaptıgım için ilk önce kayaya takıldı sandım fakat balıgın kafa vuruşlarını hissedince zevkten dört köşe olmuştum 10 dakikalık mucadelenin sonunda balıök görünmeye başlamıştı ilk önce balon geldigini düşünerek bütün şevkim kırılmıştıki gelen balıgın grida oldugunu görünce çok heyacanlanmıştım nihayet tekneye almıştım tabiki bendeki sevinç görülmeye degerdi uzun denemelerimizden sonra başka bir şey alamayınca ketezeye oturduk balık çok nazlıydı karnımızda acıkmıştı tekrar koyumuza döndük yemek yedikten sonra MUSTAFA abi ben biraz kestireyim sen tekrar çık dedi ben tekrar de ize açılmıştım biraz sırti denememden sonra ketezede mercan ve birazda yalancı mercan lokum balıgı aldım tabiki balonları saymassam olmaz hava kararmaya başlayınca etraftada hiç tekne kalmayınca ufaktan bende toplanıp kıyıya vardım toplanıp bir pazar avımızıda sonlandırdık. Bundan daha iyi avlar ilerin olsun saglıcakla kalın...
Avımızın videosu arkadaşımda kaldıgı için daha sonra yükleyecegim...
Avımızın videosu arkadaşımda kaldıgı için daha sonra yükleyecegim...