Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LeVrEkCi&MaVrUşGiL 08/11/13 Ereğli
Nihat abinin daha önceki Ereğli seferlerinde niyetleyip son dakika ekstra işleriyle gidişlerim hep ertelenmişti ancak 7 kasım akşam çıkış 9 kasım dönüş niyetiyle akşam 17 gibi hareket ederek yola koyuldum ve 18:30 gibi Nihat aibin yanına ulaştım.

Oraya ulaştığımda Nihat abi akşam suyunda sırf yemeklik için tutulmuş istavritlerle karşıladı beni Smile ve saat 4 e kadar susamış olduğumuz muhabbeti en keyifli biçimiyle sürdürdük.

Sabah 10 gibi kalkarak zargana kovalamaya başladık ancak balık bulamadık ve Nihat aibin bir gün önce tutduğu zarganalarla meranın yolunu tutduk.

Meraya girişimiz esnasında 1 er balıktan sonra baya bi boş gezme ile öğlen sonrası bulduğumuz bir noktada (Star Apart kerterizi Siyirdim ) git gellerle 9 adet balığı livara indirdik ancak merada avlanan diğer avcılara nazaran süper bir sayı idi bu Seerf .

Akşama 3 lüferi mangalda pişirip Nihat abinin yan komşusu Dayısı ile birlikte ilgili eklerle halledip 21:30 gibi bulabildiğimiz 20 Teke (karides) ile denize açıldık.
Asıl hedefimiz zargana idi ancak onuda bulamadık saat 22 gibi tekeleri Eşgina merasında dibe indirdik ve 5 adet balığı yaklaşık 45 dakikada alarak hem ertesi günün hazırlığını yapmak hemde erken yatarak sabah daha erken yola koyulmak amacıyla döndük.

Ertesi gün (cumartesi) Yarım saatde 20 adet zargana yakalyıp doğruca meraya ulaştık ancak oradaki avcılardada balık olmadığı gibi bizde 1 saatlik denemmizde sonuç alamadık ve dönüp farklı noktalarda denemeler yapmaya karar verdik.
Son yerimizde Nihat abi canlı yemle deneme yaparken ben fletoda ısrar etdim ancak bu sefer fleto iş yapmazken canlı yemle Nihat abi hatırı sayılır boyda 2 adet balığı livara indirdi AlkisSeerf

Hem İstanbul trafiği hemde karanlığa kalmamak için saat 16 gibi ben 16:30 gibi Nihat abi yola çıkarak bu güzel iki gini sonlandırdık.

Her şey için çok teşekkür ederim Nihat abi AlkisSeerf yine muhteşem 2 günü yaşadım sayende.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bu resmide es geçmek istemedim Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
Bul
Vay vay vay Tekirdağ takımı olmuş lüferleri toplamışsınız. Eşkinalarda yanında kuruyemişi olmuş. Gerçi ben canlı istavrit deneyin diyede yazmıştım ama geç kalmışım Smile

Ellerinize sağlık dostlar. Her daim keyifli olan Adaşımın evinde, keyifli iki güzel gün geçtiği belli.

Allah muhabbetinizi eksik etmesin.

Seerf Alkis Seerf Alkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Vay vay vay Tekirdağ takımı olmuş lüferleri toplamışsınız. Eşkinalarda yanında kuruyemişi olmuş. Gerçi ben canlı istavrit deneyin diyede yazmıştım ama geç kalmışım Smile

Ellerinize sağlık dostlar. Her daim keyifli olan Adaşımın evinde, keyifli iki güzel gün geçtiği belli.

Seerf Alkis

çok teşekkür ederim abicim AlkisSeerf Allah MuhabetiMizi eksik etmesin Seerf
Canlıyı daha öncede düşündük ama inan gündüz yorgunluğu geceye hiç bi şey bırakmıyordu gündüz içinde İstavriti bulmak çok zordu.
D.DUMOULIN
Bul
zaman nasıl geçti gündüz nasıl akşam oldu akşam nasıl 04:00 oldu hiç anamadım,yorulduk üşüdük ama çok keyifliydi.herzaman bekliyorum kardeşim benim,ben teşekkür ederim herşey için.daha balığın asıl sürüsü yeni gelecek,su biraz daha soğusun seyret balıkları sen.inşallah daha güzel avlarımız olacak.Seerf
Bul
nihatkr yazdı:Vay vay vay Tekirdağ takımı olmuş lüferleri toplamışsınız. Eşkinalarda yanında kuruyemişi olmuş. Gerçi ben canlı istavrit deneyin diyede yazmıştım ama geç kalmışım Smile

Seerf Alkis Seerf Alkis

adaşım oradaki balıkçılarda izmarit arayıp durdular ama bulamadılar,akşam suyuna istavrit bulalım dediler ama biz döndük.balık zarganaya nazlı sanki,izmarit olsa en iyisi bence.inşallah bi denk getirsekte üçümüz gitsek hem muhabbet hem av çok zevkli olur.eşkinaların adresi belli boru kurdu olun eminim git at çek öyle kerterez var,lüferlerde limana girdimi geçen seneki gibi av verecek orası.Seerf
Bul
Afiyet bal olsun, ellerinize sağlık, balıklar harika. daha nice muhabbetlere, rastgele.Alkis
Bul
Her şeyden öte dostluk süper olmuş bunun yanına balıkta eklenince tadından yenmemiş afiyst şeker olsun en kötü gününüz böyle olsun...Alkis
Bul
tek kelimeyle harika Alkismuhabbetiniz daim olsun bahçe manzarası süper insan orda yaşlanmaz daha bollarına rast geleAlkisSeerfSeerf
komşu dayıya selamlar.Alkis
Bul
hatırlatma nihat elindekini kızın görmesin Hadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-9/03/2017 murki,araphüso26,balıkandozan,mavruşgil,levrekc i LeVrEkCi 22 1,092 17-03-2017, 21:12
Son Yorum: tahsinmersin
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,867 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,086 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,592 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,487 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,781 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,145 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,195 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,667 09-10-2015, 22:40
  28\08\2015 levrekci levrek avı LeVrEkCi 27 3,371 11-09-2015, 17:52
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi