Yorumları: 46
Konuları: 7
Arkadaşlar hepinize selamlar.uzun zamandan beri balık tutkum var.İstanbulda havaların el verdiğince kıyı balıkçılığı yapmaya çalışan 27 yaşlarında,özel bi tv kanalında reklamcı olarak çalışan evli 9 aylık tosuncuk bi oğlu olan naçizane bi balık sevdalısıyım.İstanbul içinde tekneyle balık avına giden olursa yada bu amaçlı turlar düzenlenirse seve seve katılacağımı bilmenizi isterim.İrtibat:0541 948 28 57
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hoşgeldiniz Serdar bey keyifli paylaşımlar dileriz..
Tekne kiralama mevzusu için uzun süredir adminimiz araştırma içersinde.Fakat gel gör ki İstanbul'da bu iş için kiralık tekne fiyatları el yakıyor.Güney illerimiz bu konuda şanslı.Turizm sezonu bittiğinde gezi tekneleri hesaplı turlar düzenliyor.Aynı imkanlar İstanbul veya yakın illerde olsa inanın bu tekneleri hiç boş bırakmayacağız..

Zaman zaman gerek boğaz,gerek Kartal ve Moda civarında kıyı avı organizasyonları düzenlemekteyiz. Ayrıca gerek günü birlik olsun gerek konaklamalı olsun Saros , Erdek,Sakarya,İzmir başta olmak üzere büyük organizasyonlar düzenledik.Yine büyük bir organizasyon için araştırmalar yapmaktayız.Bizi takip edin.

Geçmiş organizasyonlarımızdan görüntü ve anılar
Organizasyonlar - Amatör Balıkçı başlığı altında toplandı. Göz atmanız tavsiye olunur..
Rastgele..
Mehmet Abi Ve Fikret Abi ; İlginiz için teşekkür ederim.Balıkçılık konusunda aceminin dibi sayılabilirim,ama çok seviyorum ve hevesliyim.Derin bilgilerinize muhtacım açıkcası

Bide eklemek isterim ki son zamanlarda zıpkınla balık avına deli gibi merak sarmış durumdayım.forumu şuan inceleme ve araştırma aşamasındayım.bu konuda usta abiler ve arkadaşlardan yardım istiyorum açıkcası.Hani olurda zıpkınla ava çıkarlar ama yanlarına birisi lazımdır falan

seve seve eşlik ederim.
Saygılarımla.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serdar aramıza hoşgeldin.
siteden arkadaşlar boğazda sık sık balıkta oluyorlar,ayrıca organizasyonlarımızda oluyor,siteyi takip edersen zamanla güzel dostlukların olacaktır.rastgele.
Teşekkür ederim Nihat abi.Paylaşımlarını dikkatle okudum.Son zamanlarda sende olta'dan zıpkına geçmişsin sanırım

Deneyimlerine ihtiyacım var.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldiniz
Sazanları özledim...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoş geldin Serdar,geleceğin balıkcısınıda Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Keyifli paylaşım dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir