Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Sevdalısından,Sevdalılara Selamlar.
Arkadaşlar hepinize selamlar.uzun zamandan beri balık tutkum var.İstanbulda havaların el verdiğince kıyı balıkçılığı yapmaya çalışan 27 yaşlarında,özel bi tv kanalında reklamcı olarak çalışan evli 9 aylık tosuncuk bi oğlu olan naçizane bi balık sevdalısıyım.İstanbul içinde tekneyle balık avına giden olursa yada bu amaçlı turlar düzenlenirse seve seve katılacağımı bilmenizi isterim.İrtibat:0541 948 28 57
Bul
Hoşgeldiniz Serdar bey keyifli paylaşımlar dileriz..
Tekne kiralama mevzusu için uzun süredir adminimiz araştırma içersinde.Fakat gel gör ki İstanbul'da bu iş için kiralık tekne fiyatları el yakıyor.Güney illerimiz bu konuda şanslı.Turizm sezonu bittiğinde gezi tekneleri hesaplı turlar düzenliyor.Aynı imkanlar İstanbul veya yakın illerde olsa inanın bu tekneleri hiç boş bırakmayacağız.. Gulumse
Zaman zaman gerek boğaz,gerek Kartal ve Moda civarında kıyı avı organizasyonları düzenlemekteyiz. Ayrıca gerek günü birlik olsun gerek konaklamalı olsun Saros , Erdek,Sakarya,İzmir başta olmak üzere büyük organizasyonlar düzenledik.Yine büyük bir organizasyon için araştırmalar yapmaktayız.Bizi takip edin.Smile
Geçmiş organizasyonlarımızdan görüntü ve anılar Organizasyonlar - Amatör Balıkçı başlığı altında toplandı. Göz atmanız tavsiye olunur..
Rastgele..
Bul
serdar ailemize hoşgeldiniz Alkis paylaşımlarınız daim olsun.AlkisSeerf
Bul
Mehmet Abi Ve Fikret Abi ; İlginiz için teşekkür ederim.Balıkçılık konusunda aceminin dibi sayılabilirim,ama çok seviyorum ve hevesliyim.Derin bilgilerinize muhtacım açıkcası Smile Bide eklemek isterim ki son zamanlarda zıpkınla balık avına deli gibi merak sarmış durumdayım.forumu şuan inceleme ve araştırma aşamasındayım.bu konuda usta abiler ve arkadaşlardan yardım istiyorum açıkcası.Hani olurda zıpkınla ava çıkarlar ama yanlarına birisi lazımdır falan Smile seve seve eşlik ederim.

Saygılarımla.
Bul
Sensei1903 yazdı:Mehmet Abi Ve Fikret Abi ; İlginiz için teşekkür ederim.Balıkçılık konusunda aceminin dibi sayılabilirim,ama çok seviyorum ve hevesliyim.Derin bilgilerinize muhtacım açıkcası Smile Bide eklemek isterim ki son zamanlarda zıpkınla balık avına deli gibi merak sarmış durumdayım.forumu şuan inceleme ve araştırma aşamasındayım.bu konuda usta abiler ve arkadaşlardan yardım istiyorum açıkcası.Hani olurda zıpkınla ava çıkarlar ama yanlarına birisi lazımdır falan Smile seve seve eşlik ederim.

Saygılarımla.

serdar istanbulda zıpkınla dalan arkadaşlarımız var konuyu görünce yardımcı olaçaklardır nefesiniz bol olsun.Affet
Bul
serdar aramıza hoşgeldin.
siteden arkadaşlar boğazda sık sık balıkta oluyorlar,ayrıca organizasyonlarımızda oluyor,siteyi takip edersen zamanla güzel dostlukların olacaktır.rastgele.Alkis
Bul
Teşekkür ederim Nihat abi.Paylaşımlarını dikkatle okudum.Son zamanlarda sende olta'dan zıpkına geçmişsin sanırım Smile Deneyimlerine ihtiyacım var.
Bul
Aramıza hoş geldiniz Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Teşekkür Ederim Ruşan.
Bul
Aramıza hoş geldin Serdar,geleceğin balıkcısınıda Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Keyifli paylaşım dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan selamlar uzun metin 22 1,252 22-03-2017, 23:01
Son Yorum: Lakerda
  Antalya'dan selamlar KARAHANLI07 7 444 28-02-2017, 09:47
Son Yorum: yaser2sultan
  Selamlar ormanci61 13 932 07-10-2016, 19:00
Son Yorum: Lakerda
  Tüm balıkçı abilerimize ablalaımıza en kalbi saygılar, selamlar :) balikciteknesi 1 346 04-10-2016, 11:01
Son Yorum: bucalıfikret
  İstanbuldan selamlar BULFATIKRA 8 1,424 15-06-2016, 13:45
Son Yorum: rusan
  abiler sakaryadan selamlar Nizam 20 2,754 07-09-2015, 22:59
Son Yorum: murki
  Trabzon Akçaabattan selamlar siyah5beyaz2 15 2,429 21-08-2015, 17:25
Son Yorum: tahsinmersin
  selamlar adskml 17 1,783 30-05-2015, 22:19
Son Yorum: tahsinmersin
  Ankaradan Selamlar NomadSoul 19 2,300 28-05-2015, 08:59
Son Yorum: NomadSoul
  izmir bornovadan selamlar sinan35 18 2,799 27-01-2015, 14:08