Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Bulucu montajı
Erdek Turan köy organizasyonunda gece fırtınanın götürdüğü ve kayalıklarda biraz hasar gören fiber kayığımızı ancak revizyondan geçirip kullanilabilir hale getirebildik. Denizle tanıştırmaya hazırlandığımız şu günlerde aslında pek tasvif etmediğim, daha doğrusu hiç kullanmadığım, ve bilgi sahibi bulunmadığım balık bulucu aldık. bunun montajı hakkında bilgiler sorduğumda google amca beni çeşitli sitelere yönlendirmiştir. Siz değerli dostlarımdan balık bulucu tekneye sabit olmalımı, kolay kullanılabilirliği, aynanın dıştan takma motora veya motora yakın bir yere takılıp takılamayacağı, balık bulucuya ait aynanın suyun içindemi olması gerektiği, ile aklıma gelmeyen bir çok soruya cevap arayışı içindeyim. Çanakkaleye gitmeden bu işi öğrenmem lazım, yoksa orada aç kalırsınız. Affet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
amcaoğlu acele etme beraber montajını yaparız Seerf
illada yapacam dersen uç suyun içinde olacak,arkada motordan en uzak köşede suya paralel şekilde monte edilecek.ereğliye gittiğimde resim çeker gönderirim.SeerfSeerf
Bul
aynı soruyu sordugumda faruk abi resimli cevap vermişti amcaoğlu bende ona göre montaj yaptım.konu burada hazırolta dan aldığım balık bulucu - Sayfa 2 - Amatör Balıkçı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Teşekkürler amcaoğlu, hazır oltadan aldık bizde. ben Faruk abinin bu resmin bulunduğu konuyu kaçırmışım. harika olmuş sağolasın.
Bul
Muratçım geçmiş olsun.
Ben baston benzeri bir tertibat yaptım kromdan, ucuna balık bulucunun cihazını taktım. arkada tekneye çıkış merdiveninin arasına sabitliyorum, gayet pratik oldu, Burası Türkiye maalesef tekne üzerinde bırakmaya gelmiyor, balık dönüşü alıp eve götürüyorum.
bu arada tanıtım kataloğunda Faruk abinin teknesinde olduğu gibi pervanenin dönüş yönüne takmanızı yani teknenin arkadan sağ kısmına takılmasını öneriyorlar.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Muratçım geçmiş olsun.
Ben baston benzeri bir tertibat yaptım kromdan, ucuna balık bulucunun cihazını taktım. balık dönüşü alıp eve götürüyorum.
Teşekkürlür Salih Reis'im. Nihat'ın konusunda yeni gördüm, senin ve Faruk abinin yorumlarınızı ve resimleri. Ben montajsız düşünüyordum, ama bunun mümkün olmadığını yorumlarınızdan anladım. Teknoloji özürlüsü olarak biraz uğraşacağım kesin. işin açıkçası bende senin gibi krom yada aliminyum bir tertibat düşüneceğim.
Bul
murki yazdı:Teşekkürlür Salih Reis'im. Nihat'ın konusunda yeni gördüm, senin ve Faruk abinin yorumlarınızı ve resimleri. Ben montajsız düşünüyordum, ama bunun mümkün olmadığını yorumlarınızdan anladım. Teknoloji özürlüsü olarak biraz uğraşacağım kesin. işin açıkçası bende senin gibi krom yada aliminyum bir tertibat düşüneceğim.

amcaoğlu ya salih abinin gibi aparatla yapılır yada direk montaj yapılır.
montaj için sadece 1 vida yeterli oluyor,ben sadece en alttaki gözü tutturan vidayı takıyorum kabloyu yukarıdan bi kenara baglıyorum.çıkartmak istediğimdede 1 vida söküp gözü aldıktan sonra vidayı boş deliğe takıyorum.düşündüğün kadar uğraştırmıyor çok basit.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoğlu ya salih abinin gibi aparatla yapılır yada direk montaj yapılır.
montaj için sadece 1 vida yeterli oluyor,ben sadece en alttaki gözü tutturan vidayı takıyorum kabloyu yukarıdan bi kenara baglıyorum.çıkartmak istediğimdede 1 vida söküp gözü aldıktan sonra vidayı boş deliğe takıyorum.düşündüğün kadar uğraştırmıyor çok basit.Seerf
o vidayı en son yine sen takacaksın galiba. nasılsa organizasyona daha var.
76
Bul
iyi günlerde kullanın da kendi kertelizleriniz ile avlansanız derim
18/02/1976
Bul
murat hayırlı olsun banada lazım birtane bir araştırma yapayım geçen sene balıkçı arkadaşlar vereyim kullan dediler bu sene isterim .Alkis76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik bulucu almaya giderken... gokhan07 9 2,511 16-01-2014, 17:01
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi