Pazar ( 19-1-2014 ) saat 12,00 gibi İmaret limanından adaşımla sirti yaparak mercan merasına gittik ,Bu kışın ortasında hava sanki yazdan kalma gibiydi yine sirtide birşey vurmadı İlk balığı tekneye adaşım çekti havanın çok güzel olması ve kısa aralıklarla güzel mercan tutmamız bize çok güzel balıkçılık zevki verdi Herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim Oltalar klasik hırsızlı mercan takımı İğneler No 3 çapraz nikel Yemler 200 canlı mamun
Ahmet abi gerçektende hava güzelmiş.sadece çilingir sofrası için bile denize açılınırmış.
yedikleriniz,içtikleriniz yarasın.
Balıklarda çok güzelmiş.
Ahmet abimlerin ellerine sağlık.
tahsinmersin yazdı:Ahmet abi gerçektende hava güzelmiş.sadece çilingir sofrası için bile denize açılınırmış.
yedikleriniz,içtikleriniz yarasın.
Balıklarda çok güzelmiş.
Ahmet abimlerin ellerine sağlık.
Teşekkürler Tahsin, rastgele
bucalıfikret yazdı:ahmetim eline sağlık güzel ve bereketli av olmuş sofra harika daha bollarına rast gele adaşına selamlar.
ahmet abi mercan için ne kadar açılıyorsunuz?
benim meradada çok açıkta mercan çıkıyor motoru değiştirebilirsem bu sene mercana takılmayı düşünüyorum bende.bereketli olsun abi rastgele.
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi mercan için ne kadar açılıyorsunuz?
benim meradada çok açıkta mercan çıkıyor motoru değiştirebilirsem bu sene mercana takılmayı düşünüyorum bende.bereketli olsun abi rastgele.
Evet mercan açıkta olur derin sularda ve bir güzargah boyunca daima ilerlerler.böyle yerleri bilenlere takılıcan.
sen şimdi biraz açıl izmir e kadar,sonra takılıcaksın Ercan a götürecek seni mercana.
lüferler,levrekler bittide mercan raporların eksik kalmıştı.mercan için motoru değiştirde 2-3 te mercan raporun olsun.
tüyolarıda Ahmet abimden al sonra pempelerle Faruk abime nispet yap.demi.
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi mercan için ne kadar açılıyorsunuz?
Teşekkürler Nihat ,bizim buralarda aşağı yukarı 3 mil açıkta tutuyoruz mercanları , rastgele
tahsinmersin yazdı:Evet mercan açıkta olur derin sularda ve bir güzargah boyunca daima ilerlerler.böyle yerleri bilenlere takılıcan.
sen şimdi biraz açıl izmir e kadar,sonra takılıcaksın Ercan a götürecek seni mercana.
lüferler,levrekler bittide mercan raporların eksik kalmıştı.mercan için motoru değiştirde 2-3 te mercan raporun olsun.
tüyolarıda Ahmet abimden al sonra pempelerle Faruk abime nispet yap.demi.
Adaşınla beraber maşallahınız varçarşaf gibi denizde çilingir sofrasının keyfine doyum olmazpembelerde gününüze ayrı keyif katmış,adaşınla sana bundan daha bereketli avlar dilerim.Ras gele.