Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2013-2014 Kapanış Organizasyonu
Katılımcılar : May Carp Team ve Carp Clup Bursa
Avlak : Türkiyemin büyük göllerinden biri
Av süresi : 4 gün
Kullanılan yem : Boili, mısır ve kenevir
Avlanılan mesafe : 70-80 metre ve 150-170 metre
Avlanılan derinlik: 4,5 ve 8 metre
Hava durumu : Kapalı, çoğunlukla sağnak yağmurlu, %80-88 arası nemli
Hava ısısı : 16/10 14/9 10/8 9/7
Su yüzey ısısı : 12 11 10 9
Ay durumu : %50
Rapor May Carp ekibi tarafından yazılmıştır.

Her sezon olduğu gibi yine başarılı geçen açık av sezonunun sonuna yaklaşıyorduk, (2013-2014) sezon kapanışını nerede yapalım
düşüncesindeyken kapanışı yine başarılı bir ekip olan CCB ekibi ile birlikte kapatmaya karar verdik.
May Carp ekibinden Yiğit SARAÇ ve Yusuf YILMAZ Karadeniz Ereğli'den Cenker SAVAŞ Zonguldak'tan yola çıktık.
Avlakta Bursa’dan gelen CCB ekibi Serdar ÖZDİL ve Serdar GÖNÜL ile buluştuk.
Kampımızın kurulacağı alana karar verdikten sonra, kamp kurulum faaliyetlerine başladık.
May Carp ekibinden Mustafa DEDEMLİ ve Akın AKBAŞ (İstanbul) beklemeye başladık.
İlk balığımızı avımızın birinci günü yakaladık 7,6 kg. gelen pullumuzun resim çekme işlemlerinin ardından suya iade ettik.
Eğlence ve kahkaha dolu sohbetlerimizle beklemeye devam ettik, Akın ustanın bugün harika geçekcek söylemleri haklı çıkmış avımızın üçüncü günü sabahı 10,350 kg. gelen harika bir pulluyu yine kıyılamanın sevinci ve heyecanıyla dolup taşmıştık.
Bu heyecan dolu dakikaları yakalanan pullumuzun resimleri ile süsledikten sonra, balığımızı suya iade ettik.
Avımızın sonuna geliyorduk, ekibimizin tüm bireyleri ayrı memleketlerden geldiğinden ayrılmak zor geliyor ve içimiz burkuluyordu.
Neyse ki 2014-2015 sezon açılışını yine birlikte yapacağımızdan bu buruk havadan çıkmak zor olmadı.
Bu avımızda bizimle birlikte olan CCB ekibine ve de kendi ekibime çok teşekkür ederim.
Bu denli güzel avları tün sportif sazan avcılarına da dileriz.

[Resim: kapanıs-2014-01.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-02.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-03.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-04.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-05.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-06.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-07.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-08.jpg]
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
[Resim: kapanıs-2014-09.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-10.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-11.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-12.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-13.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-14.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-15.jpg]

[Resim: kapanıs-2014-16.jpg]
[/COLOR]
Bul
mustafa abi ekip olarak hepinizi candan tebrik ediyorum,o kamptan ayrılmak bencede zor olmuştur.balık tutulup tutulmaması önemli değil o muhabbet bana yeter.tutulan balıklar şanslıymış ki sizin ekibe denk gelmişler. Gulumse 2014 sezonunuz daha bereketli daha eğlenceli geçsin inşallah.kazasız belasız avlar dilerim.rastgele.Alkis
Bul
MUSTAFA abi yine ekip olarak muhteşem bie ava imza atmışsınız sizi kutlamamak elde degil tebrikler Abicim daha nice güzel avlarınıza ...AlkisAlkisAlkis
Bul
Balık harika, rengi muhteşem. Tüm ekip arkadaşlarını candan selamlıyorum. süper bir kamp olmuş. havyara gireceği şu dönemde salınmış olması, doğa için bir lütuf. 3 ay sonra çok daha muhteşem avlara imza atacağınız kanaatiyle. şimdiden may carp ekibine rastgele.Alkis
Bul
Mustafa,sana ve ekibineAlkisdoğa,arkadaşlar balık sezonu keyifli kapatmışsınız.Yeni sezonda keyifli avlarda sizlere rasgele.
Bornova - izmir
Bul
mustafa abi herzamanki gibi harika bir av yapmışsınız tüm can arkadaşlarınızı ve sizi tebrik ederim, ayrıca balıkların geri salınması son derece örnek bir davranış tekrar teşekkkür ederim bu davranışınızdan ötürü sevgi ile kalın
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
LeVrEkCi yazdı:mustafa abi ekip olarak hepinizi candan tebrik ediyorum,o kamptan ayrılmak bencede zor olmuştur.balık tutulup tutulmaması önemli değil o muhabbet bana yeter.tutulan balıklar şanslıymış ki sizin ekibe denk gelmişler. Gulumse 2014 sezonunuz daha bereketli daha eğlenceli geçsin inşallah.kazasız belasız avlar dilerim.rastgele.Alkis

Çok teşekkür ederiz Nihat.Balıklar gerçekten şanslı.Bir misafirimiz geldi kampa.Salmayın gören olursa çok kızarlar Hi size diye söylemleri oldu.Bizde gerekli açıklamaları yaptık.Ne kadar ikna ettik bilemiyorum tabi.

YaKaMoZ yazdı:MUSTAFA abi yine ekip olarak muhteşem bie ava imza atmışsınız sizi kutlamamak elde degil tebrikler Abicim daha nice güzel avlarınıza ...AlkisAlkisAlkis
Murat teşekkür ederiz.İnşaallah sizlerin avları da bu denli güzel olsun.

murki yazdı:Balık harika, rengi muhteşem. Tüm ekip arkadaşlarını candan selamlıyorum. süper bir kamp olmuş. havyara gireceği şu dönemde salınmış olması, doğa için bir lütuf. 3 ay sonra çok daha muhteşem avlara imza atacağınız kanaatiyle. şimdiden may carp ekibine rastgele.Alkis

Yasak başlamadan 1 hafta öncesiydi avımız.Havyar zamanına yakın bir zaman olduğundan değil her zaman iade eden bir ekip olarak bu avda da bu mutluluğu yaşamış olduk.
İlgine çok teşekkür ederiz.
[/COLOR]
Bul
orhanekmekci yazdı:Mustafa,sana ve ekibineAlkisdoğa,arkadaşlar balık sezonu keyifli kapatmışsınız.Yeni sezonda keyifli avlarda sizlere rasgele.

Orhan abi çok sağolunİnşaallah dediğiniz gibi bir sezon olur.Size de sezonda rasgele.
Avcı Altan yazdı:mustafa abi herzamanki gibi harika bir av yapmışsınız tüm can arkadaşlarınızı ve sizi tebrik ederim, ayrıca balıkların geri salınması son derece örnek bir davranış tekrar teşekkkür ederim bu davranışınızdan ötürü sevgi ile kalın
Teşekkür ederiz Altan.Çok daha güzelleri sizlere nasip olsun.
[/COLOR]
Bul
Mustafa tebrik ederim. Söze nereden başlayacağımı bilemedim manzara ayrı bir güzellik,balıklar apayrı,birde kamp çadırı ve tüm güzel dostlarla bir arada süpersiniz. Orada bütün güzelliklerin içindeyken benim tek isteğim olurdu 'Zaman dursun'Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  May carp 2013-2014 sezon açilişi Mustafa DEDEMLİ 23 5,356 09-07-2013, 23:15
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  CCB ve MAY CARP 2012-2013 Sezon kapanışı Mustafa DEDEMLİ 13 3,177 07-04-2013, 17:09
  2012-2013 Açılış videoları-1 Mustafa DEDEMLİ 21 4,635 02-07-2012, 11:39
  2012-2013 Açılış Organizasyunu Mustafa DEDEMLİ 28 5,092 02-07-2012, 10:34
  2012-2013 Açılış videoları-2 Mustafa DEDEMLİ 15 3,497 02-07-2012, 10:32

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi