Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Cuma günü için iznimi ayarlamıştım fakat yanıma bir arkadaş bulamamıştım içim içime sıgmıyordu o kadar çok sinir oldumki ehliyetsiz olmama ragmen ne olursa olsun cuma günü herşeyi göze alarak aracımı ve tekneyi alıp yopla çıkacaktımbirden aklıma üyelerimizden ŞAFAK namı diger DELİKURT geldi aradım hoşbeş sohb etten sonra ne yaptıgını sordum takım hazırlıyorum balıga gidecez yarın dedi arkadaşlarınla botla gideceklerini söylediler botta 3 kişi fazla olur arkadaşlarının botunu benim tekneye yükleriz beraber gidelim dedim teklifim olumlu karşılandı cuma günü saat beş gibi kararlaştırdık buluştuk beraber yola çıktık son gittigim avlarda oldugu gibi yine hüsranla ayrıldık kişi başı 15 parça balıkla geri döndük deniz öglene kadar güzel olmasına ragmen bizi sevindirmedi öglensonu deniz patladı ve avımızı erken sonlandırmak zorunda kaldık...
Fotoları:telefonum bakımda oldugu için ŞAFAK yükleyecek muhabbet on numara geçti sevgiler...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hiç yoktan kişi başı 15 balık iyidir muratım,kıyı boyu kayalık bölgelere yakın rapalayla sırtı çekerek gezsen balık alma şansın artar.sanırım siz direk yemliye takılıyorsunuz.oralar balık olarak vermli yerler.özellikle sabah ve akşam suyuna sırtı çekerek gezmeyi denemen lazım.resimleri bekliyoruz.rastgele kardeşim.
LeVrEkCi yazdı:hiç yoktan kişi başı 15 balık iyidir muratım,kıyı boyu kayalık bölgelere yakın rapalayla sırtı çekerek gezsen balık alma şansın artar.sanırım siz direk yemliye takılıyorsunuz.oralar balık olarak vermli yerler.özellikle sabah ve akşam suyuna sırtı çekerek gezmeyi denemen lazım.resimleri bekliyoruz.rastgele kardeşim.
Dogru söylüyorsun NİHAT abi dip sırtısıda mevcut ekipman mevcut ama ne hikmetse yemliye geçiş yapıyoruz teşekkür ederim abicim...
sadece dip sırtı değil murat,kurşunsuz üstten rapalada gezebilirsin.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
kocamanlar sonraki sefere kalmış muratcım.elinize sağlık.ekibe selamlar.
Yorumları: 274
Konuları: 11
tam sırtı çekme yerleri,değerlendirmeniz lazım,resimler harika.
Şafak vakti ve akşam suyu bence de iş görür gibi geldi ama denemedik abi niye denemedikse

O kadarda ekipmanımız var daha hiç suyla buluşmadı
LeVrEkCi yazdı:tam sırtı çekme yerleri,değerlendirmeniz lazım,resimler harika.
NIHAT abi tavsiyeni dikkate alacam mutlaka birdahaki sefere...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi