Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PVA eriyen yem bağlama ipi
Arkadaşlar bilgisi olan varmı kullanan yada

PVA eriyen yem bağlama ipi

Suda tamamen çözülür

Boyli delici ile kullanıma uygundur

Doğal yemleri iğnenize bağlamak için kullanabilirsiniz.

İstediğiniz kadar ip keserek 3 adet doğal yem boyli delici aparatı ile delinerek pva ipler aracılığı ile iğneye bağlanır. Ayrıca 1 adet sabit boyli bağlanmalıdır. İpler eridiğinde yemler iğnenizin etrafına düşecek ve takımınızın etrafı daha çekici hale gelecektir.
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]sefer koç
Balıkta gönlü olanın diyarı derya olurmuş. [/COLOR][/SIZE]
Bul
İlk defa duyuyorum ilginç bir malzeme olduğu kesin sanırım tatlı su avında tercih ediliyor...
Bul
güzel bir şeye benziyor sevgili kardeşim.kullanana hayırlı olsun.teşekkürler.
Bul
İlginç ancak bana çok cazip gelmedi. Boiliye saldıran balık genelde, boilinin takılı olduğu misinanın sağlamlığı sayesinde kancaya takılıyor. bu sistemde kancaya takılmadan boiliyi alıp gitmesi muhtemel gibi geldi. Normal misinadan da bir tane takım olması lazım. Ancak misina için alternatif bir şeyler düşünmek lazım.
Bul
burdakı maksat gölde balık yemlemek için yemi takıyorsun iğneyede tabi takıyorsun ip atıldığı yerde eriyor balık o yemi yerken iğnedeki yemide yiyor bu ipi iğnenin yanına misinaya bağlıyorsun
Bul
sefer ilk defa duyyuyorum resim varsa yüklermisin.76
Bul
bucalıfikret yazdı:sefer ilk defa duyyuyorum resim varsa yüklermisin.76

sitede ki tanımı ve resmi abi

QUANTUM PVA STRING SUDA ERIYEN YEMLENME İPİ
Suda 15 saniye içinde tamamen eriyen PVA'dan üretilmiş olan bu ip yardımıyla yemi direkt iğnenin etrafına dağıtarak avın dikkatini çekebilirsiniz.Modern sazan avcılığı için olmazsa olmaz olan bu ürünü mutlaka deneyin.İğnenizin ucuna 20 cm. kadar baglayın ve stringer needle ile mısırları ipe dizin.Stoperi takın ve oltanızı suya atın 15 saniye içinde ip eriyecek ve yemler iğnenizin etrafına dağılacak yemlerin kokusuna gelen balık dağılmış yemleri yiyerek tehlike olmadığını anlayıp rahatca iğnenizdeki mısırı'da alınca iş işten geçecek size kalan sadece balığı sudan çıkarmak.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Sefer abi, ip yerine pva torbaları tavsiye ederim. Tatlı su avlarında kullanıyorum ve gayet memnunum
Sazanları özledim...
Bul
sefer yazdı:sitede ki tanımı ve resmi abi

QUANTUM PVA STRING SUDA ERIYEN YEMLENME İPİ
Suda 15 saniye içinde tamamen eriyen PVA'dan üretilmiş olan bu ip yardımıyla yemi direkt iğnenin etrafına dağıtarak avın dikkatini çekebilirsiniz.Modern sazan avcılığı için olmazsa olmaz olan bu ürünü mutlaka deneyin.İğnenizin ucuna 20 cm. kadar baglayın ve stringer needle ile mısırları ipe dizin.Stoperi takın ve oltanızı suya atın 15 saniye içinde ip eriyecek ve yemler iğnenizin etrafına dağılacak yemlerin kokusuna gelen balık dağılmış yemleri yiyerek tehlike olmadığını anlayıp rahatca iğnenizdeki mısırı'da alınca iş işten geçecek size kalan sadece balığı sudan çıkarmak.

çok güzel bir şeymiş.deneyip farkı görmek lazım.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Kıyı avlarında denemeliGulumse
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi