Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acemi balıkcının ilk hüsranı
Herkese selamlar cuma günü internetten verdiğim siparısler gelmediği için bilgi aldım telefonda konuştuğum adam onaylanmamıs deyınce, gıttım bauer makine oskar kamış aldım 2 tanede en iyisinden sahte balık aldım.Toplam 180 tl ödedik .Çarşıdan bindim halk otobüsüne direk iskeleye gittim ,hava rüzgarlıydı ilk önce kıyıdan sahte balıkla aç çek yaptım 1 saat uğraştım, bırak lüferi küçük balık bile yoktu, olta dükkanında çalışan arkadaş iskelenin ucundan at çek dedi sonra oraya gittim 1.5 saatta orda at çek yaptım sonra misine karıştı misinayı düzeltmeye çalışırken pat diye olta makinesini sert zemine düşürdük 15 20 dakika onunla uğraştık büyük bir hüsran yaşadık eli boş bir şekilde eve geldik yorgunluğumuzda cabası.Yanımda ufak bir çocuk vardı balık etiyle avlıyordu ona bile birkez olsun vurmadı.İskelede balık resmen kalmamış.
Bul
sıkma canını hocam.büyük balık hep denizde.mutlaka sanada gelecek .emeğine yüreğine sağlık.teşekkürler.
Bul
Yalçın abi ,umarım dediğin gibi olur.İyi dileklerin için teşekkür ederim.Saygılar hürmetler abi.
Bul
Takımları güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, Hocam sabırla rastgele.Alkis
Bul
eee balık işi sabır işi abi bugun olmaz yarın olur takımın hayırlı olsun bol balık tutsun inş.
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]sefer koç
Balıkta gönlü olanın diyarı derya olurmuş. [/COLOR][/SIZE]
Bul
Her zaman olacak diye bir kural yok. Kısmet be hocam. Bu hırsla çok daha iyi avlar yapacağına eminim. Paylaşım için teşekkürler rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Takımlarının güzel günlerde kullanın inşallah bu tür aksilikler amatör balıkçılık ın olmazsa olmalarından sizde sabır ve azim olduğu sürece ilerleyen günlerde mükafatını alacaksınız rastgele...
Bul
Çok sağ olun değerli abilerim.Yanlız aldığım sahte balıklarmı acaba bu mevsim için uygun değiller ?Aldığım balıklar bunlar değerli abilerim .Hızlı Resim yükle, internette paylaÅŸ | resim upload | bedava resim Hızlı Resim yükle, internette paylaÅŸ | resim upload | bedava resim ben pek anlamadığım için adam direk bunları verdi eğer bunlarla yakalanmaz diyorsanız gidip yenisini alayım.Bide deniz kıyısından atıyorum. Deniz dalgalı olmuyor ,bide iskelenin ucundan mı atmalıyım? Yoksa kıyısından atmayamı devam etmeliyim. İskelenin ucu 6 metre derinliğinde değerli yorumlarınızı bekliyorum.İk balığımı çeker çekmez forumda paylaşacağım Smile
Bul
Hocam canını sıkma, sanki bizler her gittiğimizde sepet sepet balıkmı avlıyoruz, çok zaman eve boş dönüyoruz, ama sizi azminizden dolayı kutlarım.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
hocam takma kafana birgün denk gelir acısını çıkartırsın rast gele.AlkisSeerf76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi