Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jigging
Salı ve çarşamba günü ANTALYA dan ETEM abiyle telefonla görüştügümüzde balıga gitmek için perşembe günü için sözleşmiştik en son çarşamba günü görüştügümüzde perşembe günü hava sabah izin veriyor fakat öglen sonu dönüyordu yani bizim iş başka bahara kalmış gibi gözüküyordu perşembe günü sabah ETEM abi ben hazırlanıyorum sen hazırmısın deyiverdi birden içimi birden bir kıpırtı sarıverdi saat öglen 13:00 gibi ETEM abini evde aldım solugu benim araçtaki malzemeleri hemen ETEM abinin araca yükledik botuda baglayıp çıktık yola alış verişimizi ve benzinimizi aldıktan sonra 1 saatlik yolculugumuzun ardından avlagımızdaydık karnımız acıkmıştı deniz kıyısına sıfır olan MEHMET abinin restorantında köftelerimizi yemiştik sıcak aşırı bir şekilde vardı saat 5:30 gibi denize açılmıştık hemen ETEM abinin meraları gezmeye başlamıştık hemen hemen 6.7 nokta gezmemize ragmen sonar bir kere bile balık çizmemişti sadece bir noktada ETEM abi saglam bir vuruş almıştı fakat balıgın binmesiyle boşa çıkması bir oldu hava kararmıştı bu arada saat 22:00 olmuştu hemen kıyıya yol aldık tekrar botu tekneye yükleyip rastorant taki yerimizi almıştık yemegimizi yiyip çaylarımızı içip sohbetti muhabbetti derken ANTALYA dan murat abi gelmişti saat 24 ü geçmişti sabah erken kalkacagımız için uyku vakti gelmişti sabah 4:30 gibi telefonlarımızı ayarlayıp yattık sabah kalkıp botu takrar denize indirip kahvaltılıklarımızı alıp denize açıldık yine tek tek noktaları gezdik ama yine sonarda tık yoktuGulumsederken ilk balıgı yine ETEM abi bindirdi işte bu dedim kalamanın sesi kulaklarımızın pasını silmişti sabah denizin sessizligini gelen kalama sesi bozmuştu ama o da ne oda kaçmıştı tabiki moraller sıfır ama yılmak yoktu denemeye devam ve nihayet şans bana gülmüştü balıgı bindirmiştim çok büyük degildi gelen balık attıgı kafalara bakılırsa olsun en azından şanssızlıgımı kırmıştım ve nihayet gelen balıgımızı bota almıştık gelen balık 1.5 2 kg lık bir iskorpitti balıgı almış olmamdaki hazla daha bir çok çalışmaya başlamıştım bu aradada saat 11 olmuştu sıcak iyiden iyiye kendini hissettirmişti bu arada bir balık daha bindirmiştim 160 metrelerde aynı yerde bu defa kafa atışı daha netti yani farklı bir balık oldugundan şüpheleniyordum ETEM abi kuzu oldugunu söyledi attıgı kafaya ve hırçınlıgına göre balıgı epey yüzeye çekmiştim aman allahım oda ne oltam birden boşa çıkmıştı işte o an başımdan aşşagı kaynar sular dökülmüştü elim ayagım boşalmış ve bitkin bir şekilde kendimi şöyle bir geriye bırakmıştım bir atraftanda ETEM abi moral vermeye çalışıyordu alur böyle şeyler tabi benim aklım hala kaçan balıktaydı neyse nihayet şoku üzerimden atmıştım hemen bir başka noktaya gitmek için harekete geçtik vardıgımız noktada yine çalışmalarımıza devam ettik ETEM abiyi yine bir kaç kere yoklamıştı ETEM nin çıglıgınla irkildim bindirdim diye bagırdı evet bindirmişti grida noktasında oldugumuzu söyledi yanılmamıştıda gelen gridaydı nihayet kaçırmadan botumuza almıştık sıcakta iyiden iyiye çökmüştü üzerimize bir kaç atış daha denememizden sonra avımızı sonlandırıp kıyıya döndük kıyıya yanaşınca ben hemen kendimi denizin sularına bırakmıştım tbotu römorkuna yükleyip yine restoranta geçtik yemegimizi yedik çayımızı içtik akşamıda ilk oruç günü olmasından dolayı erken yola çıkmaya karar verdik 16:00 gibi dönüş yoluna geçtik yine çok güzel geçen bir av gününü sonlandırmıştık daha iyi avlarınız sizlerimn olsun teşekkürler...

Son olarakta önemli bir not aktarmak istiyorum bilirsinizki televizyonlardanda ögrenmişsinizdir bizimde sıksık avlarımızı yaptıgımız ADRASAN da çıkan orman yangınından dolayı çok sayıda kızılçam orman agacı yandı binlerde canlı yandı binlerce canlının evi yandı oteller yandı işletmeler zarar gördü bizler amatör balıkçılıga gönül vermiş kişiler olarak lütfen çevremizde uygunsuz ateş yakanları uyaralşım gerekirse yetkili yerlere şikayet edelim dönüş yolunda ADRASAN dan geçmiştik bir gün sonra canım ormanlarına bakarak geldigim yerlerin yanması yok olması beni son derece üzdü Snifsinf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
vay benim koca yürekli kardeşim ne güzel anlatmışsın.ellerin dert görmesin.balıklarda harika.afiyet olsun.etem abime saygılar.
Bul
yangını haberlerden gördüm üzüldüm ne yazık yakınyor memleketin ciğerleri..
kaçan balıklar kötü olmuş ama en azından boş dönmediğinize sevindim.afiyet olsun,rastgele.Alkis
Bul
murat çok güzel bir rapor ellerine sağlık,okurken sizinle birlikte av yapmış gibi oldum.kaçan balıklar gerçekten de moral bozuyor.aldığınız balıklar şahane şansın daim olsun.adrasan ve çevresi için bende çok üzülüyorum.telafisi çok zor bir durum.allah sonumuzu hayır etsin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Alkismurat macera gibi okudum. hiç video çekmedinizmi yaw , hep jiggle mi av yaptınız bayağııı yorucu olmuştur. güzel av olmuş tebrikler.Alkis

adrasandaki yangın içinde çok kötü mangalcılar diyolar hemen ,belkide daha önceden kırılmış bir cam parçası olamazmı . .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bereketli olsun murat farklı avlar görmek sevindirici daha bereketli avlara rastgele.sevgiler kardeşim.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Maşallah,bereketli olsun MuratGulumseçorba nın arkasından mangal iyi giderHappyafiyetle.
Bornova - izmir
Bul
benim için balıkta geçen her gün güzel dir.balık olmasa dahi.
sizler boş dönmemişsiniz bu sevindiricidir.
ellerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
*** AlkisAlkisAlkis Tebrik ederim abi daha iyileri rasgelsin inşallah Smile
yycolak yazdı:vay benim koca yürekli kardeşim ne güzel anlatmışsın.ellerin dert görmesin.balıklarda harika.afiyet olsun.etem abime saygılar.
Teşekkür ederim abicim..
Söylerim abi...
LeVrEkCi yazdı:yangını haberlerden gördüm üzüldüm ne yazık yakınyor memleketin ciğerleri..
kaçan balıklar kötü olmuş ama en azından boş dönmediğinize sevindim.afiyet olsun,rastgele.Alkis
Malesef yanıyor abiSad
Teşekkür ederim abi daha iyileri sana rastgelsinSeerf
ANTALYALI07 yazdı:murat çok güzel bir rapor ellerine sağlık,okurken sizinle birlikte av yapmış gibi oldum.kaçan balıklar gerçekten de moral bozuyor.aldığınız balıklar şahane şansın daim olsun.adrasan ve çevresi için bende çok üzülüyorum.telafisi çok zor bir durum.allah sonumuzu hayır etsin.
Teşekkür ederim kardeşim daha iyileri senin olsun...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi