Hafta sonu ..cumartesi saat 18:00 paragatimi mamun ile yemliyorum...
birden telefonum caldi..Mehmet ne yapiyorsun diyor..paragat yemliyorum dedim..aynen bende dedi..
dedik paragatlari evlendirelim..
fakat dedim sana yakin..eski meram MIRMINGA`ya atariz..ok..dedi
150+150=300 kanca paragatlarimizi mirmingaya attik...
Sabah ben Mehmet,Adnan...meradayiz..toplamaya basladik..guzel parcalar gelmeye basladi...toplamayi bitirdigimizde,mangallik tavalik..karisik..guzel bir av oldu..ozellikle eski meram mirmingada...olmak bir baskaydi
devaminda sirti yaptik..bir sinagrit benim sirtiye takildi bundan iyi avlar sizlerin olsun
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi maşallah yine güzel av olmuş.afiyet olsun.:
Lakerda yazdı:Kaptan bereketli olsun,afiyetle..
Salih Reis yazdı:Daha ne olsun Faruk abicim
dün 4 saat sırtı çektim 1 tane melanur (350-400 grm) 15 tane yazılı hanos :
daha güzelleri de rastgelsin.
3 tane sırtı yemi saldık neredeyse tüm balıklar RIVER2SEA TARGET MINNOW 90SU G13 beyaza atladı :
yaser2sultan yazdı:Faruk abi bereketli olsun yine yakalamışın maşşallah
nihatkr yazdı:Faruk abi maşallah. Tam sürat avlar devam ediyor. Maşallah daha bereketlilerine inşallah.
Bu sinariti siz nasıl pişiriyorsunuz. Ben mangalda yaptım beğenmedim.
Rasgele abicim.:
HK-18 yazdı:::Bereketli olsun Faruk Kaptan.Daha bol ve irilerini yakalarsınız inşallah.
Rastgele.
bucalıfikret yazdı:faruk bereketli av olmuş eline sağlık daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.::
guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
Nihat..singagritin boyu buyuk ise mangala..biraz uafak ise tava yapiyoruz...damak zevki kisiye gore degisiyor..ben mesela ,cok kisisnin sevdigi SARGOS`u tutmasini severim..ama yemesini hicmi hic sevmem..mangal veya tava...
cipura baligini zevkle yerim..veya senin tuttugun luderleri
Salih..sinagritte..beyaz sahteye tutuldu..diger arkadslarin sirtilerinde tik yoktu..bizde hava bulutluydu pazar sabahi..acaba bulutlu havada beyaz sirti daha iyi is yapiyor
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]