Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30-09/ 01-10 yayin avi !! aliekinci
Denizli vali recep yazicioglu barajina akşamüstü saat 4 gibi geldik attik oltalarimizi bekliyoruz gecelemeyi düşünüyoruz sizden ricam su yayinlari yollayin az bize hic zil sesi yok Siyirdim
Bul
rastgelsin muhabbetiniz keyfiniz daim olsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
ali sabır birazdan yayın alırsın rast gele.AlkisAlkis76
Bul
Eyvallah abilerim saolun bekliyoruz nasipte varsa inşallah aliriz baligi balikci arkadaşlar abiler gelip cayimizdan iciyoruz muhabbet koyu bu bile yeter Seerf
Bul
AlkisAli kardeş Öncelikle Rastgele.
Yayın avında en önemli kural sessizliktir.Şamatanın ,ışığın bol olduğu yere yayın yaklaşmaz .elinden geldiğince ses yapmayacak,suya fazla ışık tutmayacaksın.ben kızılırmakta gecelediğimde sandalyemi oltalarıma yakın yere kurar beklerim inan bazen sigaramı bile suyu arkama alarak yakarım.bu söylediklerim yıllarca tecrübelerin birikimidir.Yem olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama yeşil sülük en verimli avı yapan yemdir.yayının karnı tok bile olsa sülük onun için yemeğin üzerine ikram edilen baklava gibidir.solucan ile avlanıyorsan iğnelerine 3-4 solucan tak ki balığın ilgisini çabuk çekebilesin.

Trofe yayın resimlerini bekliyorum.avın bereketli olsun.Rastgele.AlkisSeerf
Bul
Hayrettin ustam eyvallah verdiğin değerli bilgiler için öncelikle çift iğne kullanıyorum takımda ignelerde yeşil suluk var her bir ignede 3 er tane 4 girgir attim isik lazim olmadikca acmiyorum ve suya kesinlikle tutmuyorum bende transpotter minibüs var arkasında oturuyoruz önune şeffaf branda gerili ve konusursakta sessiz el ayak çekildi zaten sabirla yayin bekliyoruz ustam varsa yanlisim söyle hemen duzelteyim mesaj yazarken vuruşlar başladı nazli bu yayınlar Snifsinf
Bul
Abi tutalim resimler değil yayınlar senin olsun ustam
Bul
rasgele güzel avlarınız olsun AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ali inşallah 2 metrelik bir yayın gelir oltana
bereketli olsun avınız
Bul
şansınız bol olsun alicim.rasgelsin.