Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neyi yanlış yapıyorum
Merhabalar,
Balık avlamaya yeni başladım. Tamam diyeceksiniz sabır işi bu yavaş yavaş da öğreneceksin fakat tek başıma sadece forumları takip ederek bazı bilgileri öğrenmeye çalışıyorum. Gopez yakaladım fakat bu balık zaten her oltaya geliyor. 1 lidaki ve 1 Çipura yakaladım gopezlerin dışında lidakiyi nasıl yakaladığımı anlamadım bile oltayı çektim geldi. Çipura artık oda intihar mı etti bilmiyorum geldi işte fakat olta takımlarım iğnelerim konusunda şüphem var sanki birşeyi yanlış yapıyorum. çipura için en iyi takım hangisi iğne hangisi yem hangisi lütfen yardımcı olun
Yem konusu ile başlı başına dert hepsini denedim madyasından mamunundan yengecinden kurtlara hatta sardalya bile yaptım yok olmuyor zaten boru kurdunu takıyorum iğnesi ile ama atıyorum hiç tıklama yok çekiyorum yem yok galiba atarken düşüyor ip ile bağlayayım diyorum sardalya gibi yada sülünez gibi değilki ip sıkınca dağılıyor
olta takımım iğnem nasıl olmalı yem ne kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım forumları hep okuyorum fakat burdan direk bana yardımcı olurmusunuz
ENIGMA SURF 880 - 7+1 BB
Captain 1525 Cast Strong 390
Bul
o balıkları yakaladıysan olta ve yemlerinde bir yanlış yok egecim.neredeyse bebekliğimden beri balık avlıyorum dalış dahil çuprayı daha geçen yıl yakalayabildim.çupranın vurduğunu anlamak çok zor.taş gibi yengeci hissettirmeden alır iğnenin ucundan.her şey tecrübeye bağlı.moralini bozma.denemeye devam.rasgelsin kardeşim.sağlıklar dilerim.
Bul
abi dün sabaha kadar tek tık yoktu ondan mı bozdum moralimi bilmiyorum ama sağımda solumda alanlar oldu
ENIGMA SURF 880 - 7+1 BB
Bul
buca1329 yazdı:abi dün sabaha kadar tek tık yoktu ondan mı bozdum moralimi bilmiyorum ama sağımda solumda alanlar oldu

dibinde oturan alır sen alamazsin.yada tersi olur.balık kısmet işi.
Bul
ege çupra avında oltayı kesinlikle elinden bırakmıyaçaksın bıraktınmı şansa yakalamış olursun geçen hafta bizde tekneyle gittik sağımda ve solumdakiler aldı ben alamadım çok dikkat istiyor çupra avı yalçının dediği gibi yengeçi nasıl aldığını anlamzsın sabır sabır rast gele.Alkis76
Bul
buca1329 yazdı:abi dün sabaha kadar tek tık yoktu ondan mı bozdum moralimi bilmiyorum ama sağımda solumda alanlar oldu

dibinde oturan alır sen alamazsin.yada tersi olur.balık kısmet işi.niye rasgelsin diyoruz.Wink
Bul
bucalıfikret yazdı:ege çupra avında oltayı kesinlikle elinden bırakmıyaçaksın bıraktınmı şansa yakalamış olursun geçen hafta bizde tekneyle gittik sağımda ve solumdakiler aldı ben alamadım çok dikkat istiyor çupra avı yalçının dediği gibi yengeçi nasıl aldığını anlamzsın sabır sabır rast gele.Alkis76

abi kıyıdan atıyorum ben elinden bırakmayacaksın derken ben hep kamışı koyuyorum ellemiyorum
ENIGMA SURF 880 - 7+1 BB
Bul
yycolak yazdı:dibinde oturan alır sen alamazsin.yada tersi olur.balık kısmet işi.niye rasgelsin diyoruz.Wink

haklısın abi
ENIGMA SURF 880 - 7+1 BB
Bul
buca1329 yazdı:abi kıyıdan atıyorum ben elinden bırakmayacaksın derken ben hep kamışı koyuyorum ellemiyorum

kamışa zil tak gözün üzerinde olsun hafif vuruşlarda tasmala.76
Bul
Ege bey rasgele
İnşallah balıkları yakalarsınız
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi