zamanında reis sarıkanat avı yaparken kösteklere elektrik kablosu bağlardı.
av yaparken diğer tekneler soruyormuş hepimiz takım açıp duruyoruz sen akşama kadar aynı takımla avlanıyorsun ne kullanıyorsun demişler.reis kösteklere kablo geçiriyorum dediğinde laz işi demişler
bu hafta özellikle bugün balık bol ve büyk boy olunca çok köstek kestirdim,şimdi oturdum reisin takımlardan yapmaya başladım.
yarın deneyeceğim bakalım inşallah iş yapar.
takım mükemmel iş yapıyor,önce makaraya bağlayanlar sonra takım istemeye başladılar.millet köstek dökerken ben aynı köstekle 5 er 5 er çektim sarıkanatları.üzerinde biraz daha oynayıp süper hale getirdimmi süper olacak.hem avcı hem sağlam oldu.bi ara balıklar üzüm gibi sallanırken resim çekecektim ama o balık bırakılıp resim çekilemiyorki arkadaş
LeVrEkCi yazdı:takım mükemmel iş yapıyor,önce makaraya bağlayanlar sonra takım istemeye başladılar.millet köstek dökerken ben aynı köstekle 5 er 5 er çektim sarıkanatları.üzerinde biraz daha oynayıp süper hale getirdimmi süper olacak.hem avcı hem sağlam oldu.bi ara balıklar üzüm gibi sallanırken resim çekecektim ama o balık bırakılıp resim çekilemiyorki arkadaş